Stați confortabil în timpul lucrului, la bucătărie, sau relaxați-vă în camera de zi, datorită scaunelor noastre de calitate! În oferta noastră găsiți scaune de sufragerie, scaune de birou și fotolii și tabureți.

Scaune de sufragerie 

Puteți petrece timp de calitate și relaxant, la masa de seară, datorită scaunelor confortabile de sufragerie. Scaunele tapițate din catifea îmbină confortul cu eleganța. Profitați de oferta noastră și alegeți scaune din catifea 3+1!

Dacă sunteți în căutarea unui stil modern, orientați-vă către scaunele în stil scandinav, pe care le puteți găsi la noi într-un pachet avantajos – 3+1 gratis.

Scaune de birou 

Pentru a lucra la birou, sau pentru a juca jocuri la calculator – baza este întotdeauna un scaun de birou de înaltă calitate! Pentru fanii jocurilor pe calculator, avem scaune de gaming, ergonomice, excelente, în care nu vă va durea spatele nici după ore întregi de joc.

pentru un birou cochet acasă, puteți alege unul dintre scaunele noastre de birou cu design minimalist și tapițerie plăcută. Pentru a susține șederea corectă și sănătatea coloanei vertebrale, este recomandabil să folosiți scaune de birou cu formă ergonomică.

Fotolii și tabureți 

Ce este mai bun decât o relaxare după o zi lungă de lucru, în propriul fotoliu cu taburete? În magazinul nostru online, găsiți produse superbe, cu design excelent. Ridicați-vă picioarele și relaxați-vă, datorită taburetului confortabil.

Utilizați la maxim spațiul și alegeți un taburete cu coș practic de depozitare. Vă puteți bucura de momente de relaxare și pe un fotoliu practic cu spațiu de depozitare sau pe un balansoar.

Informații rapide
Scaun de birou Grey Dark FameScaun de birou Grey Dark Fame

Scaun de birou Grey Dark Fame

Disponibil
590,73 Lei
496,41 Lei fără TVA
Scaun de birou tapițat în culoare gri cu posibilitate de rotație și reglare a înălțimii îmbină confortul cu eleganța.
Informații rapide
Scaun Blue FameScaun Blue Fame

Scaun Blue Fame

Disponibil
442,93 Lei
372,21 Lei fără TVA
Scaunul de masă tapițat din catifea, albastru, combină confortul cu eleganța. Scaunul de masă din catifea are picioare din lemn de fag.
Informații rapide Reducere -5%
Taburet Modern elegance BlackTaburet Modern elegance Black

Taburet Modern elegance Black

Disponibil
181,71 Lei 192,14 Lei
152,70 Lei fără TVA
Taburete modern pentru măsuța de toaletă, cu ajtorul căruia vă puteți așeza confortabil la măsuța dvs cosmetică. Ideal și pentru utilizare…
Informații rapide
Balansoar WOOD DIAMONDBalansoar WOOD DIAMOND

Balansoar WOOD DIAMOND

Disponibil
590,73 Lei
496,41 Lei fără TVA
Balansoar cu suport pentru picioare în design elegant alb-negru. Un cadou potrivit pentru cei dragi.
Informații rapide
Scaun de birou din catifea Negru

Scaun de birou din catifea Negru

Disponibil
211,36 Lei
177,61 Lei fără TVA
Scaun de birou din catifea pivotant și reglabil pe înălțime. & Nbsp; Scaun funcțional și modern pentru lucrul confortabil la calculator. &…
Informații rapide
Taburete Grey ComfortTaburete Grey Comfort

Taburete Grey Comfort

Disponibil
196,58 Lei
165,19 Lei fără TVA
Taburetele este un accesoriu practic și elegant, care se caracterizează prin ședere confortabilă. Sacul este umplut cu granule de…
Informații rapide Reducere -16%
Scaun  în stil scandinav White StringScaun  în stil scandinav White String

Scaun în stil scandinav White String

Disponibil
143,75 Lei 171,92 Lei
120,80 Lei fără TVA
Scaunul în stil scandinav este realizat din material durabil și are un design atemporal combinat cu o ergonomie perfectă, este o combinație…
Informații rapide
Scaun în stil scandinav Black GridScaun în stil scandinav Black Grid

Scaun în stil scandinav Black Grid

Disponibil
162,11 Lei
136,23 Lei fără TVA
Scaunul scandinav din material durabil cu un design atemporal combinat cu o ergonomie perfectă, este o combinație ideală de eleganță și…