Dacă aveți nevoie de unelte potrivite pentru montarea sau demontarea pistoanelor de frână sau pentru reglarea etrierului de frână, sunteți în locul potrivit. Ajunge doar să alegeți setul potrivit în funcție de marca și tipul de vehicul și să vă apucați de treabă. 

Trusele cu presă pentru etrier frână, sunt utilizate pentru a extrage (împinge) pistoanele din cilindrii sistemelor de frânare. Sunt necesare pentru repararea vehiculelor cu frâne cu disc. le veți aprecia, mai ales, în timpul schimbării plăcuțelor de frână. Cu ajutorul trusei, puteți împinge, sau roti pistoanele de frână după cum este necesar. Seturile sunt ideale pentru atelier, service auto, dar și pentru garajul fiecărui pasionat.

Sturile sunt așezate practic într-o cutie din plastic rezistent. Se manipulează ușor și economisește timp. Uneltele în sine sunt fabricate din oțel de înaltă calitate, cu suprafață tratată

Trusele cu presă etrier frână, se împart în funcție de numărul de piese pe care le conțin. În funcție de numărul de adaptoare, acestea sunt împărțite în truse cu 12-piese, 18-piese, 21-piese și 35-piese.

Seturile conțin 2 șurubelnițe adaptor, pentru mâna dreaptă și pentru mâna stângă. La vehiculele cu etriere de frână, cu disc, cu frână de mână integrată, întoarcerea pistoanelor de frână se realizează prin rotire inversă. Pentru alte vehicule, împingând aceste pistoane înapoi.

Setul cu 12 piese conține 10 adaptoare de presiune și este potrivit pentru mărci precum Citroen, Audi, Fiat, Ford, Honda, Mitsubishi.

Setul cu 18 piese conține 15 adaptaore de presiune, un opritor și 2 șuruburi de împingere. 

Setul cu 21 de piese conține 17 adaptoare de presiune, inclusiv extractorul pentru stângaci.

Setul profesional de 35 de piese este potrivit pentru majoritatea mașinilor de pe piață: Audi, Fiat, Ford, Isuzu, Honda, Jaguar, BMW, Mercedes Benz, Mitsubishi, Nissan, Toyota, Renault, Volvo, Citroen, Opel, SAAB, GM a VW.

Informații rapide Tot ce este mai bun din produsele Foxigy
Trusă cu presă etrier frână 12 pieseTrusă cu presă etrier frână 12 piese

Trusă cu presă etrier frână 12 piese

<p>Numărul de stele este</p> 5 din 5
Disponibil
70,43 Lei
59,18 Lei fără TVA
Adaptoarele incluse in set sunt potrivite pentru Fiat, Alfa Romeo, BMW, Toyota și altele.
Informații rapide
Presă etrier frână KD10349

Presă etrier frână KD10349

Stoc epuizat
62,70 Lei
52,69 Lei fără TVA
Presă pentru împingerea pistonului etrierului de frână.
Informații rapide Tot ce este mai bun din produsele Foxigy
Trusă presă etrier frână 21 bucățiTrusă presă etrier frână 21 bucăți

Trusă presă etrier frână 21 bucăți

<p>Numărul de stele este</p> 5 din 5
Stoc epuizat
120,71 Lei
101,44 Lei fără TVA
Trusa este potrivită pentru mărci Volkswagen, Honda, Citroen, Peugeot, Opel și altele.