Planificați o petrecere în grădină și vă temeți de vreme rea, sau doriți să vă protejați oaspeții de soarele arzător de după-amiază? În cazul acesta, veți avea cu siguranță nevoie de cortul nostru de petrecere! Vă va proteja de ploaie și vânt și va crea un spațiu plăcut cu o nuanță răcoroasă

Corturile pop-up sunt simple, pliabile și sunt potrivite atât pentru grădină pentru a crea un adăpost cu umbră, cât și pentru diverse evenimente în aer liber, drept stand de vânzare. Oferă protecție perfectă împotriva vântului, ploii și soarelui. 

Corturile de grădină cu structură de oțel sau așa numitele “corturi de petrecere” sunt grozave pentru un festival, un eveniment pentru un număr mare de oameni, pentru nunți…Datorită construcției groase din oțel, este rezistent la condiții meteorologice nefavorabile, iar grosimea pereților asigură impermeabilitatea. De asemenea, este potrivit ca structură temporară - de exemplu, pentru a crea un depozit pe termen scurt, pentru diferite obiecte. 

Pavilioanele de grădină aparțin unor construcții foarte îndrăgite, pentru fiecare grădină, care creează o răcoare plăcută și protejează de eventuala ploaie, sau soare puternic. În foișor vă puteți bucura de relaxare netulburată cu familia, sau de o petrecere grozavă în grădină, sau de un grătar! 

Accesoriile pentru corturile de grădină adaugă funcționalitate suplimentară cortului dvs! Cu ajutorul benzii elastice cu cârlige puteți prinde părțile individuale ale prelatei cortului, în cazul în care trebuie să ajustați o anumită parte. Plasa împotriva insectelor va asigura că în cortul dvs nu vor intra vizitatori nedoriți - insecte precum țânțari, viespi, sau muște. Greutățile vor susține stabilitatea întregii structuri, trebuie doar să le umpleți cu nisip și să le atașați de picioarele structurii cortului. În extrasezon, puteți plia cortul și îl puteți depozita într-o geantă practică de depozitare, pe roți.

Informații rapide
Pavilion de grădină  2x2x2m PE albPavilion de grădină  2x2x2m PE alb

Pavilion de grădină 2x2x2m PE alb

Disponibil
443,03 Lei
372,29 Lei fără TVA
Pavilionul de grădină  2x2x2m alb, este realizat din polietilenă impermeabilă. Pavilionul este soluția ideală, dacă planificați o petrecere…
Informații rapide
Pompă de stropit GEKO 18 lPompă de stropit GEKO 18 l

Pompă de stropit GEKO 18 l

Disponibil
157,18 Lei
132,08 Lei fără TVA
Puteți folosi pompa de stropit manuală de 18 l pentru a pulveriza insecticide, îngrășăminte și alte spray-uri.

Cort de petrecere, o atmosferă de neuitat la fiecare eveniment

Cort de petrecere, o atmosferă de neuitat la fiecare eveniment

Cortul de petrecere este o soluție modernă și practică, pentru organizarea diverselor acțiuni și evenimente. Cortul de petrecere este un cort transportabil, special conceput pentru a creea un mediu confortabil și plăcut pentru oaspeți, la diverse evenimente sociale.