Lubrifierea corectă a pieselor, cum ar fi rulmenți, știfturi, sau alte materiale în mișcare va reduce frecarea, va preveni coroziunea și va asigura o durată lungă de viață și funcționalitate.  Astfel, pur și simplu evitați costurile ridicate ale reparației și a înlocuirii pieselor deteriorate, din cauza lubrifierii slabe. Aparatul potrivit de gresat, vă va facilita aplicarea corectă a lubrifiantului. Aparatul de gresat ar trebui să fie parte indispensabilă a fiecărui atelier, sau service. Fie el cu acționare de picior, de mână, sau pneumatic. Sunt perfecte, pentru repararea și lubrifierea pieselor de mașini, camioane, sau vehicule și echipamente agricole.

Sau sunteți în căutarea unui aplicator pentru silicon, adeziv, chit, sau alte materiale de etanșare? 

În această categorie veți găsi aparate de gresat destinate diverselor uleiuri, lubrifianți, adezivi și chituri, cu o gamă largă de vâscozități și concepute pentru a satisface nevoile dvs și munca curentă. La noi veți găsi un gresor, indiferent cât de specifice sunt cerințele dumneavoastră.

Informații rapide
Set nipluri de ungere 110bucSet nipluri de ungere 110buc

Set nipluri de ungere 110buc

Stoc epuizat
43,92 Lei
36,91 Lei fără TVA
Set de nipluri de ungere - lubrifiere, pentru distribuirea lubrifiantului în echipamentele tehnice și lagărele de glisare. Pachetul conține…
Informații rapide
Gresor 600ml cu accesorii G02900Gresor 600ml cu accesorii G02900

Gresor 600ml cu accesorii G02900

Stoc epuizat
137,62 Lei
115,65 Lei fără TVA
Gresorul cu cursă scurtă este potrivit pentru utilizare în locuri cu acces limitat.