Cum ar fi Crăciunul fără un brad de Crăciun? Dacă până acum ați fost obișnuiți cu brazii de Crăciun naturali, iar acum doriți să achiziționați unul nou, artificial, noi vă sfătuim cum să îl alegeți.
Noul dvs brad de Crăciun, ar trebui nu doar să se potrivească stilului și imaginației dvs, ci și să reziste câțiva ani.

Gândiți-vă la dimensiunea bradului

Avantajul brazilor artificiali de Crăciun, este posibilitatea de a alege dintre mai multe dimensiuni și forme. Pentru a face alegerea corectă, măsurați spațiul în care amplasați de obicei bradul de Crăciun. Aflați înălțimea până la tavan și măsurați posibila desfacere a ramurilor.

Înălțimea bradului

Pentru a alege înălțimea ideală a bradului, între tavan și vârful bradului ar trebui să rămână o distanță de aproximativ 15 cm. În cazul în care însă, decorațiunea dvs pentru vârful bradului este mai mare, luați în calcul și acest aspect.

În cazul în care, tavanul dvs are o înălțime standard = 240 cm, bradul ideal ar trebui să aibe o înălțime de 210 până la 220 cm. Pentru o comparație mai ușoară:

  • până la 100 cm – brazi mici, pe care îi puteți așeza pe pult, sau măsuță;
  • 100 - 180 cm – brazi potriviți pentru camerele copiiilor, sau pentru spații mai mici;
  • 180 - 220 cm – brad ideal pentru toate camerele cu tavan la înălțime standard;
  • peste 220 cm – brazi înalți care se potrivesc în holuri de intrare supradimensionate, sau în centre comerciale.

Forma bradului

Forma bradului vă va indica, cât spațiu va ocupa de fapt bradul:

  • Brad mic – un brad mic până în 100 cm, care poate fi amplasat și pe o comodă, iar diametrul întinderii ramurilor este până în 50 cm;
  • Lățime standard a bradului – dacă aveți un brad clasic (220 cm), lățimea acestuia începe de la 120 cm;
  • Brazii înguști – brazi cu înălțime standard, care însă au o desfacere mai îngustă a ramurilor (aproximativ până în 120 cm).

Tipul acelor

Faptul cât de realist va arăta bradul, este determinat de forma acelor. Pentru a semăna cât mai mult cu un brad natural, căutați-le pe cele cu ace din PVC. Mai exact ace 2D, care sunt plate ca hârtia.

Alți brazi au ace din PE – polietilenă – care au dimensiuni mai mari și de aceea sunt supranumiți și brazi de Crăciun 3D. Un astfel de brad de Crăciun seamănă cel mai mult cu un brad real, natural.

Tipul bradului de Crăciun

Atunci când alegeți un brad artificial de Crăciun, nu sunteți privat de dreptul de a alege tipul concret al acestuia. Nici în cazul brazilor artificiali nu lipsesc cele mai îndrăgite variante – brad, pin, sau molid.

Pinul artificial are, la fel ca și cel natural, ace lungi și ramuri dense, bogate. Molidul artificial face parte dintre cei mai căutați brazi de Crăciun și este de nerecunoscut față de cel natural. Bradul artificial inspiră adevărata atmosferă a Crăciunului.

Culoarea acelor

Bradul de Crăciun nu mai trebuie să fie doar verde. În prezent,  versiunile colorate ale brazilor devin, de asemenea, piese îndrăgite – de exemplu cei roz sau albi. La fel de îndrăgiți sunt și brazii cu crenguțe înzăpezite, sau cu ace de nuanțe diferite.

Suport, sau trunchi?

Unii brazi se livrează clasic cu suport, alții se livrează cu trunchi.

Brazii artificiali au de obicei suporturi cu 3 brațe, brazii mai mari au un suport cu 4 brațe.

SFAT: Doriți să le luați pe toate dintr-un singur loc? Un brad de Crăciun gata împodobit, s-ar putea să nu vă satisfacă complet imaginația. Alegeți decorațiuni de Crăciun și lumini decorative de Crăciun exact după gustul dvs.

Informații rapide
Brad de Crăciun Molid 220cm Luxury DiamondBrad de Crăciun Molid 220cm Luxury Diamond

Brad de Crăciun Molid 220cm Luxury Diamond

Stoc epuizat
695,06 Lei
584,08 Lei fără TVA
Brad de Crăciun artificial înzăpezit - Molid Luxury Diamond 220 cm, cu capetele înzăpezite ale ramurilor, acoperite cu cristale albe,…
Informații rapide
Brad de Crăciun Molid 1200cm Luxury DiamondBrad de Crăciun Molid 1200cm Luxury Diamond

Brad de Crăciun Molid 1200cm Luxury Diamond

Stoc epuizat
389,60 Lei
327,39 Lei fără TVA
Brad de Crăciun artificial înzăpezit - Molid Luxury Diamond 120 cm, cu capetele înzăpezite ale ramurilor, acoperite cu cristale albe,…
Informații rapide
Brad de Crăciun 240cm SnowyBrad de Crăciun 240cm Snowy

Brad de Crăciun 240cm Snowy

Disponibil
571,86 Lei
480,55 Lei fără TVA
Brad artificial înzăpezit - Brad 240 cm, acoperit cu zăpadă artificială. Ramurile bradului de Crăciun sunt acoperite dens cu un amestec de…
Informații rapide
Brad de Crăciun, 220cm SnowyBrad de Crăciun, 220cm Snowy

Brad de Crăciun, 220cm Snowy

<p>Numărul de stele este</p> 5 din 5
Disponibil
522,61 Lei
439,17 Lei fără TVA
Brad artificial înzăpezit - Brad 220 cm, acoperit cu zăpadă artificială. Ramurile bradului de Crăciun sunt acoperite dens cu un amestec de…
Informații rapide + Cadou
Brad de Crăciun 250cm Alb EleganceBrad de Crăciun 250cm Alb Elegance

Brad de Crăciun 250cm Alb Elegance

Disponibil
621,17 Lei
521,99 Lei fără TVA
Brad de Crăciun artificial înzăpezit - Brad 250cm, din folie pVC albă de cea mai bună calitate. Culoarea albă a bradului de Crăciun creează…
Informații rapide
Pom de Crăciun Pin 180cm Chilly GreenPom de Crăciun Pin 180cm Chilly Green

Pom de Crăciun Pin 180cm Chilly Green

<p>Numărul de stele este</p> 5 din 5
Disponibil
350,16 Lei
294,25 Lei fără TVA
Brad artificial - Pin 180 cm, cu crengi realizate din multe ace individuale cu capete franjurate. Este un brad foarte dens, fără goluri.
Informații rapide
Brad de Crăciun, Brad 150cm SnowyBrad de Crăciun, Brad 150cm Snowy

Brad de Crăciun, Brad 150cm Snowy

Disponibil
320,13 Lei
269,02 Lei fără TVA
Brad artificial cu zăpadă - Brad 150 cm, acoperit cu zăpadă artificială. Ramurile bradului de Crăciun sunt acoperite dens cu un amestec de…
Informații rapide
Brad Roz de Crăciun 150cm ClassicBrad Roz de Crăciun 150cm Classic

Brad Roz de Crăciun 150cm Classic

Disponibil
236,89 Lei
199,07 Lei fără TVA
Pomul roz de Crăciun are un aspect natural - Bradul Classic 150cm va aduce un Crăciun roz în casă sau la birou, creează o atmosferă unică…
Informații rapide
Brad Roz de Crăciun 180cm ClassicBrad Roz de Crăciun 180cm Classic

Brad Roz de Crăciun 180cm Classic

Disponibil
276,26 Lei
232,15 Lei fără TVA
Bradul roz de Crăciun are un aspect natural - Bradul Classic 180cm va aduce un Crăciun roz în casa, sau biroul dvs, acesta creează o…

Brad de Crăciun cu ace 2D sau 3D? Acestea sunt principalele diferențe

Indiferent dacă alegeți un brad de Crăciun natural sau artificial nu contează , chiar și așa, un brad împodobit va fi în continuare o parte integrantă a Crăciunului. Au trecut vremurile în care un brad artificial nu arăta bine . Brazii artificiali de Crăciun de la BESTENT arată ca și cei naturali și poți alege dintr-o gamă largă.


Bradul de Crăciun artificial, merită să îl cumpărați?

În fiecare an, milioane de familii se confruntă cu dilema de a alege între un brad de Crăciun artificial și unul natural. Bradul de Crăciun este piesa principală a decorațiunilor de sărbători pentru fiecare casă, motiv pentru care este important să îl alegeți pe cel potrivit. Dacă vă confruntați și anul acesta cu această decizie importantă, iată 9 motive pentru care un brad artificial ar putea fi alegerea potrivită pentru dvs.


Bradul de Crăciun: Clasicul în fiecare locuință

Bradul de Crăciun este cea mai tradițională decorațiune a caselor din întreaga lume. Motto-ul nostru este: Un brad de Crăciun pentru fiecare căsuță. Iar scopul nostru este să aducem simbolul celor mai frumoase sărbători ale anului în fiecare casă, în fiecare apartament, în fiecare living sau bucătărie... pur și simplu oriunde le veți petrece anul acesta. Dacă încă încercați să decideți, ce brad de Crăciun să alegeți, citiți mai departe și aflați mai multe despre clasicul care domnește în gospodăriile din întreaga lume.


5 motive pentru a cumpăra un brad artificial de Crăciun anul acesta

Poate încercați să decideți ce fel de brad de Crăciun ar trebui să alegeți anul acesta. Vă gândiți la o variantă ecologică, la înălțime, lățime, tip și cu siguranță și la latura financiară. Încercați să alegeți între un brad de Crăciun natural și unul artificial și, de asemenea, vă gândiți dacă va fi un pin, molid, sau brad. Noi am notat 5 motive, pentru care dvs să cumpărați anula acesta un brad artificial de Crăciun din oferta noastră.


CUM ASAMBLĂM BRADUL DE CRĂCIUN ARTIFICIAL?

CUM ASAMBLĂM BRADUL DE CRĂCIUN ARTIFICIAL?

Orice brad artificial pe care îl achiziționați este împachetat și dezasamblat. Ramurile și crenguțele sunt pliate, deci după despachetare vă așteaptă asamblarea bradului. Cum asamblăm bradul de Crăciun? Cu ajutorul instrucțiunilor noastre, veți trece cu ușurință și de această etapă.


CUM ALEGEM BRADUL ARTIFICIAL POTRIVIT?

CUM ALEGEM BRADUL ARTIFICIAL POTRIVIT?

Atunci când vorbim despre simbolul Crăciunului, majoritatea oamenilor își imaginează bradul de Crăciun. Îl percepem ca pe un lucru dominant, care nu trebuie să lipsească din nici o casă. Sar cum să alegem cel mai potrivit brad de Crăciun? La ce trebuie să fim atenți, cum să ne orientăm în oferta largă de produse și cum să-l alegem pe cel potrivit, asta vă vom dezvălui noi acum. 


Crăciunul bate la ușă: Cum să alegem bradul potrivit

Crăciunul bate la ușă: Cum să alegem bradul potrivit

Dacă nu vă place să lăsați deciziile importante pentru ultimul moment, ați ajuns în locul potrivit. Se apropie cea mai frumoasă sărbătoare a anului și este timpul să decideți, cum va arăta bradul dvs de Crăciun. Pe lângă decor și culori, trebuie să vă concentrați pe alegerea bradului în sine. Așadar, haideți să ne uităm mai înde-aproape la oferta brazilor de Crăciun și la pașii individuali pe care nu trebuie să îi săriți, atunci când alegeți.


Cum să nu te pierzi în lumea brazilor de Crăciun?

Cum să nu te pierzi în lumea brazilor de Crăciun?

Sărbătorile de iarnă se apropie încet, dar sigur, ceea ce înseamnă că pentru mulți cea mai frumoasă perioadă a anului este chiar după colț. Deci, să transmitem, de asemenea, cel puțin un pic din bucuria copiilor și magia Crăciunului Bestent. Fiecare dintre noi avem un copil în interiorul sufletului nostru, căruia atmosfera magică și caldă a Crăciunului îi înseninează fața.