În categoria “Chimice auto” veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a obține aspectul perfect, curățenia, strălucirea și funcționarea perfectă a mașinii dumneavoastră. Produse pentru starea tehnică impecabilă a motorului, cum ar fi aditivi, lichid de frână sau lichid de spălare. 

Cosmeticele auto din oferta noastră, vă vor ajuta să mențineți mașina curată, lustruită și perfect parfumată. Tratează caroseria, materialele plastice, cromul, cauciucul și interiorul. Cu produsele din această gamă, puteți curăța aproape orice foarte ușor, cu efecte excelente de lungă durată. 

Între fluidele de exploatare și întreținere veți găsi produse pentru menținerea stării tehnice perfecte a motorului, produse pentru întreținerea frânelor, a aerului condiționat, sau soluții pentru parbriz și radiatoare și multe altele. 

În categoria “Lubrifianți”, am pregătit pentru dvs o gamă largă de lubrifianți, până și îndrăgitele WD-40.

Nu ratați nici categoria “Agenți de curățare frâne”, unde veți găsi Agentul de curățare frâne Foxigy, care face parte din categoria celor mai bune de pe piață. 

💡 SFAT: Pentru o modalitate rapidă și ușoară de a menține exteriorul mașinii curat și strălucitor, vizitați gama noastră de aparate de curățat cu înaltă presiune.

Ceva pentru motocicliști

Pentru iubitorii de două roți și ATV-uri, avem o categorie separată de produse de la binecunoscutul brand IPONE, unde puteți găsi de toate, de la uleiuri de viteze și amortizoare, la lubrifianți pentru lanțuri până la tot ce este necesar pentru curățare și întreținere. 

Citiți și articolul nostru, în care am scris câteva idei și sfaturi pentru curățarea mașinilor.

Informații rapide Îngrijirea mașinii pe timp de iarnă
lichid spălare parbriz iarnă - 20°C 1L

lichid spălare parbriz iarnă - 20°C 1L

Disponibil
11,36 Lei
9,55 Lei fără TVA
Lichid spălare parbriz, rezistent la îngheț, potrivit pentru utilizare pe tot parcursul anului, pentru toate tipurile de autovehicule. -2…
Informații rapide Îngrijirea mașinii pe timp de iarnă
Lichid de răcire antigel -37°C 1L

Lichid de răcire antigel -37°C 1L

Disponibil
18,22 Lei
15,31 Lei fără TVA
Proiectat pentru răcitoare de motoare din motociclete, fabricate din aliaje ușoare. Lichidul de răcire cu conținut scăzut de solide…
Informații rapide Îngrijirea mașinii pe timp de iarnă
Aditiv de iarnă pentru benzină 300ML

Aditiv de iarnă pentru benzină 300ML

Disponibil
30,58 Lei
25,70 Lei fără TVA
Acesta servește prevenției depunerii apei în sistemul de combustibil al autovehiculelor pe benzină și prevenirea ulterioară a formării…