În industria auto, izolația de înaltă calitate este din ce în ce mai importantă, nu numai pentru confortul șoferului și al pasagerilor, ci și pentru creșterea eficienței energetice și reducerea nivelului de zgomot. Izolarea termică și acustică, asigură o călătorie confortabilă și mai silențioasă, îmbunătățește eficiența energetică și reduce nivelul de zgomot din cabina vehiculului. În această categorie, ne concentrăm pe diverse materiale de izolare și accesorii pentru autoturisme, inclusiv izolații pentru uși, sub capotă, în spațiile pentru marfă, dar nu numai, vă vom oferi și panouri acustice îndrăgite, potrivite pentru studiouri de înregistrare, ateliere, săli, săli sociale, sau cinematografe. Căutați izolație pentru ferestrele, sau ușile casei dvs? În continuare, sunteți în locul potrivit. 

Izolarea termică este importantă pentru a menține temperatura corectă în cabină și pentru a proteja componentele de sub capotă de supraîncălzire. Aceste materiale izolante, ajută la creșterea eficienței aerului condiționat și asigură confortul la volan. Pentru vehiculele comerciale, izolarea spațiilor de marfă, este de asemenea, foarte importantă, deoarece menține condiții optime de temperatură pentru mărfurile transportate. Fie că este vorba despre transportul alimentelor, sau a altor mărfuri susceptibile la fluctuațiile de temperatură.

Izolația acustică reduce zgomotul care pătrunde în cabina vehiculului din exterior. Aceasta include izolarea ușilor, podelei și a tavanului vehiculului, ceea ce contribuie la un mediu de condus mai silențios, la un confort sporit de condus și, astfel, la reducerea oboselii cauzate de călătoriile lungi. 

La instalarea acestor materiale izolante, este important să aveți accesoriile potrivite, cum ar fi agenți de curățare, adezivi, role și paste. Aceste accesorii ajută la asigurarea unei instalări eficiente și la îmbunătățirea performanței materialelor de izolare.

Pentru cei care preferă soluții complete, oferim truse de izolare, care includ toate materialele necesare și instrucțiuni pentru montaj profesional .

Izolarea este soluția perfectă, indiferent dacă doriți să contribuiți la sporirea confortului în mașină, la o siguranță mai mare, la asigurarea normelor, la economisirea energiei în locuință, la izolarea fonică a anumitor încăperi și la tot ce vă trece prin gând. Fie că este vorba despre vehiculul dvs personal, vehicul comercial, casă, sau garaj izolarea corespunzătoare vă va ajuta în mod fundamental sentimentul de confort și siguranță.

Alegeți dintr-o gamă largă de materiale izolante și accesorii.

Informații rapide Reducere -11%
Adeziv de contact 500mlAdeziv de contact 500ml

Adeziv de contact 500ml

Disponibil
38,03 Lei 42,93 Lei
31,96 Lei fără TVA
Adeziv de contact universal, în spray 500ml, potrivit pentru lipirea izolației fonice.
Informații rapide Reducere -14%
Bandă de aluminiu PP 50mm/50m/0.3mmBandă de aluminiu PP 50mm/50m/0.3mm

Bandă de aluminiu PP 50mm/50m/0.3mm

Disponibil
21,24 Lei 24,69 Lei
17,85 Lei fără TVA
Bandă de aluminiu potrivită pentru lipirea și îmbinarea izolației termice. Grosime: 0,03 mm, lățime: 50 mm și lungime totală: 50 m.