Autodiagnoza este o modalitate simplă, de a citi datele de la unitatea de comandă și de a găsi o defecțiune a vehiculului. Indiferent dacă luminează un martor în computerul de bord, sau nu, testerul va citi informațiile și va identifica problema.

În oferta noastră veți găsi cititoare de coduri de eroare OBD2 și diagnosticare full-system pentru service-uri profesionale, dar și pentru cei care repară totul în garajul propriu. Alegeți din oferta noastră de diagnosticare auto profesională LAUNCH pentru mașini și camioane.

Nu sunteți siguri care tester de diagnosticare este potrivit pentru dvs? Am răspuns la cele mai frecvente întrebări a clienților noștri, lucru care vă poate fi de ajutor în alegerea dvs.

Informații rapide Diagnoză auto
Tester diagnoză auto LAUNCH CRP129XTester diagnoză auto LAUNCH CRP129X

Tester diagnoză auto LAUNCH CRP129X

Disponibil
1 438,96 Lei
1 209,21 Lei fără TVA
Testerul diagnoză auto LAUNCH CRP129X este un cititor de coduri OBDII a celor 4 sisteme principale a autovehiculelor ENG/TCM/ABS/SRS.
Informații rapide Diagnoză auto Action Reduceri de toamnă
Tester diagnoză auto LAUNCH X431 PAD VIITester diagnoză auto LAUNCH X431 PAD VII

Tester diagnoză auto LAUNCH X431 PAD VII

Disponibil
14 615,58 Lei
12 282 Lei fără TVA
Testerul de diagnoză auto profesional Launch X431 PAD VII este un sistem COMPLET de autodiagnosticare cu SmartLink pentru mașini și…
Informații rapide
OBDII cablu - despărțitorOBDII cablu - despărțitor

OBDII cablu - despărțitor

Disponibil
99,89 Lei
83,94 Lei fără TVA
OBDII cablu, splitter - divizor de semnal. Priză cu 16 pini. Permite conectarea a două dispozitive în același timp.

Ce diagnosticare trebuie folosită pentru autoturisme?

Ce diagnosticare trebuie folosită pentru autoturisme?

În prezent, fiecare mașină este echipată cu o unitate de control electronic (ECU). Unitatea de control este creierul întregii mașini, fiind responsabilă de funcționarea motorului, de detectarea citirilor și a semnalelor și de înregistrarea diferitelor date importante pentru buna funcționare a mașinii dumneavoastră. În cazul în care există o defecțiune la oricare dintre sisteme, de multe ori mașina dumneavoastră va afișa o lumină de avertizare pe computerul de bord. Dacă computerul de bord nu vă spune care este defecțiunea specifică, trebuie să apelați la autodiagnosticare.