Solariile sunt o versiune accesibilă a serelor clasice. Economisesc spațiu și mențin perfect condițiile de temperatură și umiditate necesare, pentru creșterea corectă a plantelor și legumelor dvs preferate. În plus, oferă protecție împotriva dăunătorilor și a fluctuațiilor climatice. 

Solarii de grădină 

Solariile de grădină sunt o alegere excelentă, dacă sunteți în căutarea unei versiuni accesibile a serei și dacă intenționați să mutați construcția în timp. Datorită construcției practice și a foliei înlocuibile puteți adapta solarul după cum este necesar.

Soluția perfectă pentru grădină este un solar mare, acoperit cu o folie specială, care reduce pătrunderea razelor UV. Pentru plante, sau spații mai mici (balcoane, interiorul apartamentului etc) puteți utiliza solarul, cu ajutorul căruia acoperiți plantele plantate în exterior, sau solarul de raft, potrivit în special pentru iubitorii de plante exotice de interior. 

Folii pentru solar

Alegeți folia potrivită pentru solarul dvs! La noi le găsiți în diferite dimensiuni și culori. Alegeți o folie verde cu filtru UV sau folie albă cu filtru UV. În pachet veți găsi doar folia în sine, construcția trebuie achiziționată separat.

SFAT: Dacă doriți să știți totul despre cultivarea plantelor în solar, citiți articolul nostru.

Mini Sere

Pentru a cultiva plante mai mici, sau în cazul în care, este nevoie să plasați plantele în interiorul casei dvs, alegeți o mini seră. Pentru o bună creștere a răsadurilor chiar în bucătăria, sau sufrageria dvs, o mini seră din plastic este o alegere excelentă. Pentru cultivarea în grădină, direct în sol, puteți alege între o seră verde sau albă cu filtru UV, care pe lângă condițiile ideale va oferi plantelor dumneavoastră și protecție împotriva dăunătorilor și a fluctuațiilor meteorologice.  

Accesorii pentru solarii 

Îngrijirea grădinii și a solarului include fără îndoială și accesoriile. Datorită mașinii de semănat manuale veți planta rândurile de semințe rapid și ușor. Nu uitați să folosiți mănuși de grădină pentru protecție, atunci când lucrați în grădină, sau în solar!

Semințe și răsaduri 

Aveți deja echipamentul de bază a solarului, însă vă lipsesc semințele și răsadurile? La noi puteți găsi o mulțime de semințe de cea mai înaltă calitate, pe benzi practice de semănat:

  • castraveți de câmp
  • Ridiche roșie
  • Pătrunjel de grădină
  • Ceapă albă
  • Morcovi timpurii

Suporturi pentru plante cățărătoare

Pentru plantele cățărătoare este foarte important suportul corect. Oferiți-le suporturi speciale pentru cățărare – de exemplu cu ajutorul unei plase de susținere sau folosind araci – potriviți și pentru plante ne-cățărătoare, care cresc în înălțime.

Informații rapide Solarii de grădină + Cadou
Solar de grădină 283x315x200cm PVCSolar de grădină 283x315x200cm PVC

Solar de grădină 283x315x200cm PVC

Disponibil
1 386,38 Lei
1 165,03 Lei fără TVA
Solar de grădină PVC cu dimensiunile 283x315x200cm are un profil flexibil, realizat dintr-un material de înaltă calitate.
Informații rapide Solarii de grădină Reducere -4% + Cadou
Solar de grădină 283x471x200cm PVCSolar de grădină 283x471x200cm PVC

Solar de grădină 283x471x200cm PVC

Disponibil
1 598,18 Lei 1 665,70 Lei
1 343,01 Lei fără TVA
Solar de grădină PVC cu dimensiunile 283x471x200cm are un profil flexibil, realizat dintr-un material de înaltă calitate.
Informații rapide Solarii de grădină + Cadou
Solar tunel 0,5x4m GardenSolar tunel 0,5x4m Garden

Solar tunel 0,5x4m Garden

Disponibil
111,88 Lei
94,02 Lei fără TVA
Tunelul de folie de gradina 0,5x4m va crea microclimatul potrivit pentru plantele tale. Mini folia de grădină vă protejează perfect…
Informații rapide
Seră din policarbonat 2,5x1,9x1,95mSeră din policarbonat 2,5x1,9x1,95m

Seră din policarbonat 2,5x1,9x1,95m

Disponibil
2 607,52 Lei
2 191,19 Lei fără TVA
Vrei să te bucuri de o recoltă bogată? Sera profesională de grădină din policarbonat de 2,5x1,9x1,95m este un loc în care fiecare grădinar…
Informații rapide
Mânuși pentru grădinărit cu gheareMânuși pentru grădinărit cu gheare

Mânuși pentru grădinărit cu gheare

<p>Numărul de stele este</p> 5 din 5
Disponibil
17,69 Lei
14,87 Lei fără TVA
Mânuși pentru grădinărit cu gheare, mărimea 8/10. Sunt instrumentul perfect pentru plantare, săpare, plivire și curățarea grădinii.
Informații rapide Semințe și răsaduri
Castravete cornichon 25 semințe

Castravete cornichon 25 semințe

Disponibil
10,65 Lei
8,95 Lei fără TVA
Semințele de castravete cornichon sunt destinate semănării în diferite tipuri de răsadnițe, sau mini-sere. Sămânță acoperită de castravete,…
Informații rapide
Arac, suport din bambus 14-16mm 150cm

Arac, suport din bambus 14-16mm 150cm

Disponibil
7,03 Lei
5,91 Lei fără TVA
Parul de susținere din bambus 14-16mm 150cm, servește ca suport pentru plantele cățărătoare în ghiveci și grădină, cum ar fi roșiile. Tija…
Informații rapide
Ghivece cu turba 10cm 5bucGhivece cu turba 10cm 5buc

Ghivece cu turba 10cm 5buc

Disponibil
23,09 Lei
19,40 Lei fără TVA
Rădăcini de semințe 5buc - ghivece de turbă pentru răsaduri, ghivecele sunt 100% biodegradabile și de aceea puteți așeza răsadurile în…

5 plante care se pot cultiva primăvara în solar

5 plante care se pot cultiva primăvara în solar

Primăvara aduce o nouă oportunitate pentru grădinarii entuziaști, iar solariile devin un refugiu verde, plin de viață și culoare. Află cum poți înființa un solar productiv cu tomate, ardei, castraveți, salată și spanac; descoperă secretele unei cultivări eficiente și bucură-te de legume proaspete, crescute chiar de tine!


Compostul: ce este, cum se face și care sunt beneficiile acestuia?

Compostul: ce este, cum se face și care sunt beneficiile acestuia?

Compostul este o soluție ideală în cazul grădinăritului ecologic, permițând nu numai îmbunătățirea structurii solului, ci și utilizarea naturală a deșeurilor vegetale din grădină și gospodărie. Află totul despre ce este compostul și cum se obține acesta, care sunt beneficiile sale complete și cum se utilizează!


Permacultura în solarii si sere: 5 reguli de urmat

Permacultura în solarii si sere: 5 reguli de urmat

Permacultura este privită ca viitorul culturilor agricole, mai ales atunci când este vorba despre persoane pasionate de grădinărit, care își doresc o producție sănătoasă pentru propria familie. Descoperă care sunt regulile elementare ale permaculturii și cum le poți implementa!


Care este necesarul de apă în culturile legumicole din sere și solarii?

Care este necesarul de apă în culturile legumicole din sere și solarii?

Apa este indispensabilă pentru dezvoltarea sănătoasă a culturilor legumicole în sere și solarii. Află care sunt factorii care influențează necesarul de apă și învață cum să îl determini în funcție de tipul de legume pe care le cultivi, de variațiile de mediu ș de sistemul de irigare folosit!


Cum să igienizezi serele și solul la final de an?

Cum să igienizezi serele și solul la final de an?

Igiena serelor și a solului este o sarcină esențială pentru orice grădinar pasionat, care dorește să se asigure că recolta următoare va fi una de succes. La final de an, acest proces devine și mai important, deoarece reprezintă o ocazie excelentă de a elimina resturile vegetale și microorganismele potențial dăunătoare. Iată ce ai de făcut pentru a îmbunătăți igiena spațiului de cultivat!


Care este cea mai bună folie pentru solar? 3 caracteristici de avut în vedere

Care este cea mai bună folie pentru solar? 3 caracteristici de avut în vedere

Eficiența și productivitatea solarului depind, în mare măsură, de calitatea foliei care îl acoperă. Fiind un element atât de important, alegerea ei reprezintă o decizie de bază în etapa de construire a solarului și ulterior, în întreținerea acestuia. Află care sunt principalii parametri care definesc calitatea inferioară sau superioară a unei folii pentru solar, astfel încât să poți face o alegere informată!


Ce este mulcirea: 7 reguli pentru o procedură ca la carte

Ce este mulcirea: 7 reguli pentru o procedură ca la carte

Mulcirea este o metodă tradițională de a îmbunătăți performanțele agricole. Mulcirea se poate practica atât în grădinile de dimensiuni mici, cât și în culturile de dimensiuni mari și aduce o serie de beneficii importante pentru creșterea și protejarea plantelor și pentru îmbunătățirea solului.


5 sfaturi pentru cultivarea florilor în seră

5 sfaturi pentru cultivarea florilor în seră

Cultivarea florilor în seră este o activitate care aduce un nivel crescut de satisfacție. Totuși, pentru a obține rezultatele scontate, este foarte important ca acest proces să se desfășoare în mod controlat, ținându-se cont de o multitudine de reguli și detalii, astfel încât totul să decurgă „ca la carte”!


Cultivarea în solar, sau în seră? care este diferența?

Cultivarea în solar, sau în seră? care este diferența?

Înghețurile de primăvară și schimbările bruște ale vremii, nu sunt bune pentru răsadurile dvs. Pentru a cultiva diferite tipuri de legume, fructe, sau ierburi în clima noastră, trebuie să extindeți sezonul de vegetație. Cultivarea în solar, sau seră este modalitatea ideală, de a-i asigura culturii dvs cele mai bune condiții de creștere. Vă întrebați, pe care dintre ele să o achiziționați pentru grădina dvs? În consultanța Foxigy de astăzi, vă vom dezvălui, care este diferența dintre seră și solar și vă vom ajuta cu alegerea.


Solarul de grădină: Cum să-l alegeți?

Solarul de grădină: Cum să-l alegeți?

Dacă ați hotărât, că nu doriți să construiți permanent o seră în grădina dvs, căutați soluții mai puțin costisitoare. Solarul de grădină este alternativa ideală pentru serele clasice, care garantează condiții la fel de bune pentru creșterea plantelor. În oferta noastră, veți găsi o gamă largă de solarii de grădină, de diferite dimensiuni și culori. Cum să-l alegeți pe cel mai bun, pentru dvs și culturile dvs? Asta veți afla în consultanța noastră.


Cum plantăm roșiile

Cum plantăm roșiile

Cultivați o bombă de vitamine acasă și bucurați-vă de gustul minunat al roșiilor de casă.


Cum construiești un solar în grădină?

Cum construiești un solar în grădină?

Ești pasionat de grădinărit? Dacă răspunsul este da,  în acest caz, cu siguranță te-ai confruntat cu întrebarea dacă e mai bine să construiești o seră sau, mai degrabă, un solar.


Cum să cultivați legume în grădină + sfaturi pentru legume nepretențioase

Cum să cultivați legume în grădină + sfaturi pentru legume nepretențioase

Cum să cultivați legume în grădină + sfaturi pentru legume nepretențioase

Legumele cultivate acasă, nici măcar nu pot fi comparate cu cele din supermarket – cu asta suntem de accord cu toții. Cu toate acestea, știți cum să cultivați correct legumele în grădină, astfel încât acestea să vă facă fericiți în bucătărie?


Cum se plantează gulia

Cum se plantează gulia

Este sănătoasă, cu puține calorii și va condimenta nu numai supele de casă, ci și bucătăria rece. Mulțumită sfaturilor practice, o poți cultiva fără prea mult efort în propria grădină. Cum să obții gulii care „au suc”, când să plantezi și la ce ar trebui să fii atent, în ghidul de astăzi.


Cultivarea plantelor în solar

Cultivarea plantelor în solar

V-ați ales deja solarul sau sera? În caz contrar, următoarele linkuri vă vor oferi o mulțime de sfaturi utile pentru a alege produsul potrivit pentru dumneavoastră.