Tehnologia de grădină vă va ușura munca în grădină și nu veți mai petrece ore lungi îngrijorându-vă cu privire la întreținerea și curățarea exteriorului casei dvs.. 

Pulverizatoare de grădină

Pentru îngrijirea pomilor și a plantelor din grădina dvs, este bine să aveți un pulverizator de grădină. Pulverizatorul manual cu regulator de presiune este destinat pulverizării manuale a suprafețelor mai mici și a plantelor mai mici, sau pentru pulverizarea în interior. Pentru pulverizarea întregii grădini, plantelor, pomilor și suprafețelor mai mari, se recomandă pulverizatorul GEKO cu un volum de 18 litri. Datorită curelelor atașate la acesta, puteți fixa pulverizatorul pe spate și veți vedea cât de ușor va merge treaba! 

Furtunuri de grădină

Pentru irigarea suficientă a grădinii veți avea nevoie de un furtun de grădină! Furtunul ranforsat de 50 de metri, ajunge in fiecare colț al grădinii, are un grad ridicat de rezistență la intemperii și un tratament intern special, care previne formarea algelor. 

Pentru a extinde, repara și conecta mai multe furtunuri, aveți nevoie de cuplaje pentru furtunuri. Pentru a crea un sistem de irigare complet, alegeți setul Sistem de irigare cu duză suplimentară, care este de asemenea grozav, pentru răcorire în zilele de vară!   

Aparate de curățat cu înaltă presiune

Curăță fiecare loc al curții și locurile inaccesibile - acoperișuri, fațade, sau spații industriale. Aparatul de curățat cu înaltă presiune, pe benzină poate fi folosit chiar și acolo, unde nu există acces la rețeaua electrică! Este compact, eficient și practic, datorită celor patru duze reglabile puteți curăța absolut totul până la ultimul detaliu! 

Aspiratoare

Aspiratoare pentru orice “ocazie”! Aspirați-vă mașina ușor și eficient cu aspiratorul de mână ciclonic pentru mașină cu filtru HEPA. Puteți conecta aspiratorul la priza de 12V din mașină. 

Pentru aspirarea uscată și umedă, chiar și în scopuri industriale, aspiratorul de 25 de litri cu o putere de 1800 W este perfect. Aspiratorul are roți, deci este ușor de transportat și, pe lângă aspirare, poate sufla aer - pentru a îndepărta murdăria din locurile greu accesibile. Noul dvs ajutor pentru a aspira cenușa din șeminee, grătare și cuptoare, va fi aspiratorul de cenușă.

Foarfece de grădină 

Toaletați fiecare tufiș, copac și arbust din grădina dvs, cu foarfece de grădină de calitate. Foarfeca profesională de grădină este perfectă pentru tăierea ramurilor și tufelor de grosime medie, chiar și pentru copacii mai înalți. Cu Foarfeca electrică pentru tunsul gardului viu puteți tăia cu ușurință și fără efort gardul viu, puteți îndepărta crengile uscate și vechi și îi puteți oferi un aspect nou și proaspăt.  

Ferăstraie cu lanț 

Acolo unde foarfecele nu mai sunt suficiente, intră în joc ferăstraiele cu lanț. Puteți tăia cu ele ramuri groase și dure, sau cioturi, sau pur și simplu puteți tăia lemnul în bucăți mai mici. Cu motoferăstrăul pe benzină John Gardener puteți tăia orice copac, rapid și în siguranță. 

Pompe și furtunuri

Pompele și furtunurile sunt utile în orice gospodărie. Pompa submersibilă TA511 cu furtun de 10 metri inclus în pachet, este potrivită pentru pomparea apei curate a foselor septice și a apei uzate. 

Pentru a îndepărta murdăria mai mare, alegeți o pompă submersibilă cu concasor.

Informații rapide
Regulator electronic 11 secțiuni

Regulator electronic 11 secțiuni

Disponibil
477,51 Lei
401,27 Lei fără TVA
Regulatorul electronic 11 secțiuni, este un instrument excepțional pentru controlul eficient al irigației în grădini și sere. Acest…
Informații rapide
Regulator electronic cu 1 ieșire

Regulator electronic cu 1 ieșire

Disponibil
176,93 Lei
148,68 Lei fără TVA
Regulatorul electronic cu o ieșire este un instrument excepțional pentru controlul eficient al irigației în grădini și sere. Acest…
Informații rapide
Controler electronic

Controler electronic

Disponibil
260,67 Lei
219,05 Lei fără TVA
Regulatorul electronic este un instrument esențial pentru controlul funcționării sprinklerelor și sistemelor de irigare. Cinci butoane vă…
Informații rapide
Controler electronic de irigareControler electronic de irigare

Controler electronic de irigare

Disponibil
157,18 Lei
132,08 Lei fără TVA
Controlerul electronic de irigare este un instrument esențial pentru controlul funcționării aspersoarelor și sistemelor de irigare. Cinci…
Informații rapide
Regulator electronic WL-3132

Regulator electronic WL-3132

Disponibil
157,18 Lei
132,08 Lei fără TVA
Regulatorul electronic WL-3132 este un instrument indispensabil pentru controlul funcționării aspersoarelor și sistemelor de irigare. Cinci…
Informații rapide Reducere -51%
Pulverizator manual 0,5L AQUA SPRAY

Pulverizator manual 0,5L AQUA SPRAY

Disponibil
14,33 Lei 29,10 Lei
12,04 Lei fără TVA
Pulverizatorul manual 0,5l este un ajutor excelent pentru munca în grădină. Pulverizatorul permite pulverizarea simplă și eficientă a apei,…
Informații rapide
Pulverizator 16L AQUA SPRAYPulverizator 16L AQUA SPRAY

Pulverizator 16L AQUA SPRAY

Disponibil
191,72 Lei
161,11 Lei fără TVA
Pulverizatorul de 16 l este un ajutor excelent pentru lucrările în grădină. Pulverizatorul permite pulverizarea simplă și eficientă a apei,…
Informații rapide Reducere -11%
Semănătoare manuală (5, 10, 30 m)Semănătoare manuală (5, 10, 30 m)

Semănătoare manuală (5, 10, 30 m)

Disponibil
493,36 Lei 556,86 Lei
414,59 Lei fără TVA
Semănătoarea manuală cu un singur rând pentru benzi de semănat vă va facilita plantarea în grădină și vă va economisi timp.