Pavaje exterioare

Pavajul exterior vor conferi casei dvs un aspect elegant. Proprietățile de bază ale pavajului de înaltă calitate, sunt rezistența la îngheț și suprafața anti-derapantă. Terasa dvs va fi frumoasă, sigură și reînnoită, iar toate acestea la prețuri convenabile. 

Pavaje terase

Pavajele pentru terase din lemn de salcâm, sunt durabile și rezistente la intemperii. Le puteți aranja în mozaic după preferințe și vor oferi grădinii dvs o notă de lux și naturalețe. Datorită bazei flexibile din plastic, puteți conecta cu ușurință părțile individuale și noua dvs terasă va fi gata în cel mai scurt timp!

Matrițe/forme pentru beton 

Creați o potecă de grădină conform imaginației proprii – cu ajutorul formelor pentru beton, este ușor și simplu! Economisiți la pavajul exterior scump și creați o potecă, care să nu spargă bugetul familiei. În oferta noastră găsiți diferite forme – formă pentru bordură, formă pătrată cu textura lemnului și îndrăgita formă hexagonală.

Informații rapide
Matriță pavaj beton 36x36x4 cm AlvariumMatriță pavaj beton 36x36x4 cm Alvarium

Matriță pavaj beton 36x36x4 cm Alvarium

<p>Numărul de stele este</p> 5 din 5
Disponibil
29,12 Lei
24,47 Lei fără TVA
Creează pavele conform propriei imaginații. Forme pavele din beton pentru oricine dorește să-și construiască propriul pavaj.
Informații rapide
Matriță pentru pavaj din beton 43x42,5cm DeterMatriță pentru pavaj din beton 43x42,5cm Deter

Matriță pentru pavaj din beton 43x42,5cm Deter

Stoc epuizat
68,55 Lei
57,61 Lei fără TVA
Matriță pentru pavaj din beton 43x42,5cm, creați un pavaj după propria imaginație. Matrița pentru pavaj din beton, este pentru toți cei…