Pentru a asigura deprinderile igienice ale animalului dvs de companie- a pisicii, sau a câinelui, aveți nevoie de câteva echipamente speciale. O toaletă, un făraș și în caz de nevoie și cearșafuri absorbante de tip “scutec”.

Cearșafurile absorbante vă vor fi de folos, dacă aveți acasă un cățel, sau o pisicuță, care deabea acum învață să își facă nevoile într-un loc concret. Datorită acestu cearșaf vor învăța și mai repede! Este disponibil în mai multe dimensiuni. 

Toaleta din plastic este extraordinară pentru animalele de companie de talie mică, sau medie. Datorită laturilor înălțate, veți împiedica aruncarea nisipului murdar în jurul toaletei și, în același timp, animalul de companie va avea un sentiment de intimitate - pe care îl vor aprecia în special pisicile. 

Pentru curățarea toaletei, un ajutor practic este fărașul cu orificii de tip plasă. Separă stratul murdar de cel curat, astfel încât nu trebuie să schimbați nisipul din toaletă după fiecare utilizare. Utilizarea acestuia este simplă și ușoară.