De ce facem asta?

Ne unim operațiunile pe piețele europene, motiv pentru care ne-am schimbat numele din BESTENT în FOXIGY, ceea ce reprezintă dinamism, adaptabilitate și flexibilitate.

„Avem tot ce îți trebuie”.

Oferim tot ceea ce credem că ar putea fi util pentru o viață mai bună și mai ușoară în casă, în grădină sau atunci când organizăm o ieșire în natură. Sau, de asemenea, în atelier, garaj sau la repararea unei mașini:

Avem o gamă largă de produse: de la mobilier de grădină și solarii, până la jucării pentru copii sau produse pentru excursii în natură precum corturi, saci de dormit.

Vă punem la dispoziție scule, articole de garaj, prelungitoare, echipamente de protecție și multe altele. Suntem specializați în cotiere pentru mașina dvs.

Suntem o afacere de familie, unde fiecare dintre noi oferă 100% prin munca lor. Un mediu prietenos este important pentru noi. Vrem să știți că sunteți deservit de oameni cărora le place munca lor.

Pentru cine facem asta?

Pentru dvs., în calitate de client. Suntem încântați să oferim produse care îmbunătățesc viața clienților noștri, precum și a noastră. Brandul Foxigy înseamnă nu numai o schimbare de identitate, ci mai presus de toate un site mai rapid, mai bun și mai ușor de utilizat, care ajută la creșterea satisfacției clienților și a plăcerii atunci când faceți cumpărături.

Întotdeauna descoperim lucruri utile pentru dvs. Încercăm să venim cu produse care să vă garanteze satisfacția.

„Avem totul, totul este posibil, totul va fi”.

Acesta este motto-ul nostru pe care îl urmăm. Dacă nu avem un produs acum, vom continua să lucrăm până când dvs. veți obține ceea ce căutați. Obiectivul nostru este să avem clienți mulțumiți și fericiți.

De ce să faceți cumpărături de la noi?

    Ne axăm pe satisfacția clienților

      Vedeți recenziile noastre pozitive de la clienții noștri

    Asistență profesionistă pentru clienți

      Telefon

                      Contact

                      Chat online

    Cele mai convenabile soluționări ale posibilelor reclamații

      Excludem deseori bunurile reclamate din ofertă

                      Completarea și urmărirea reclamațiilor online