Trusele de blocare (sincronizare) a distribuțiilor asigură poziția motorului în timpul reparațiilor. Acest lucru este necesar, de exemplu, la înlocuirea curelei de distribuție, sau la întreținerea altor piese, în timp ce cureaua, sau lanțul, trebuie demontate și îndepărtate. Ele sunt, de asemenea, utilizate în reconstrucția motoarelor.

Funcția de bază a instrumentelor de blocare a distrubuției este de a menține părțile mobile ale sistemului de sincronizare cu came pe loc. Acest lucru ajută la prevenirea deblocării punctului stabilit, ceea ce ar putea fi dezastruos pentru motor.

Trusele de blocare, blochează practic, arborele cotit, arborele cu came și alte câteva piese pentru a le împiedica să se rotească. Seturile de blocare a distribuției sunt, de asemenea, utile la realinierea componentelor de distribuție în timpul, sau după reparații, care implică îndepărtarea curelei cu came.

Informații rapide
Set universal blocare distribuțieSet universal blocare distribuție

Set universal blocare distribuție

Disponibil
34,05 Lei
28,61 Lei fără TVA
Set universal blocare distribuție 13 - 180 mm; pentru motoarele diesel și pe benzină. Unitatea blochează arborele cu came pe partea roții…