Pavilioanele de grădină aparțin unor construcții foarte îndrăgite. Sunt potrivite pentru fiecare grădină, creând o umbră plăcută și în același timp, protejând împotriva ploii, sau a soarelui arzător. În foișor vă puteți bucura de un party, grătar, nuntă, petrecere de zi de naștere, sau pur și simplu vă puteți relaxa împreună cu familia. 

Cortul pavilion de grădină, de culoare  verde este elegant și nu va deranja designul grădinii dvs. Are ferestre panoramice mari, astfel încât să pătrundă suficientă lumină înăuntru, iar datorită construcției sale solide, va rezista chiar și pe vreme rea. Puteți folosi cortul cu sau fără pereți laterali. 

Căutați o construcție elegantă și delicată, pentru a crea o atmosferă romantică, de exemplu, chiar lângă un iaz de grădină? Un foișor de grădină este soluția potrivită. Vă va proteja de soare și de ploaia ușoară și, datorită pereților laterali deschiși, puteți, de exemplu, să faceți grătar sub el. 

Pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe oaspeții dumneavoastră de insectele enervante nedorite - muște, viespi, țânțari, nu uitați de plasa de protecție împotriva țânțarilor. Plasa fină oferă protecție eficientă împotriva insectelor și, în același timp, lasă suficientă lumină naturală. 

Pentru a fixa picioarele cortului, utilizați greutăți speciale care vor ține cortul pe sol chiar și în timpul vântului mai puternic. Astfel, nu va trebui să pliați rapid cortul, chiar dacă vremea nu este în favoarea dvs.

Informații rapide
Pavilion de grădină  2x2x2m PE albPavilion de grădină  2x2x2m PE alb

Pavilion de grădină 2x2x2m PE alb

Disponibil
443,03 Lei
372,29 Lei fără TVA
Pavilionul de grădină  2x2x2m alb, este realizat din polietilenă impermeabilă. Pavilionul este soluția ideală, dacă planificați o petrecere…
Informații rapide
Cort tip foișor 3x3m ALB GARDENCort tip foișor 3x3m ALB GARDEN

Cort tip foișor 3x3m ALB GARDEN

Disponibil
443,03 Lei
372,29 Lei fără TVA
Cortul tip foişor alb este realizat din polietilenă impermeabilă. Foişorul este o soluție ideală dacă planificați o sărbătoare, un…
Informații rapide
Greutăți pentru cort grădinăGreutăți pentru cort grădină

Greutăți pentru cort grădină

Disponibil
305,02 Lei
256,32 Lei fără TVA
Greutatea va proteja cortul de condițiile meteorologice nefavorabile, astfel încât nu mai trebuie să împachetați cortul în timpul…