Corturile de grădină cu structură de oțel sunt supranumite și “corturi de petrecere”! Sunt grozave pentru festivaluri, concerte, târguri, nunți...dar și pentru diverse evenimente private și sociale. Datorită construcției groase din oțel, acestea sunt rezistente la condiții meteorologice nefavorabile, iar grosimea pereților asigură impermeabilitate și protecție împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Corturile sunt potrivite și ca structură temporară - de exemplu, pentru a crea un spațiu de depozitare pe termen scurt pentru anumite obiecte. 

Cortul de petrecere cu structură din oțel, are un aspect luxuriant, adăpostește un număr mare de invitați și vă protejează de căldura soarelui, sau de ploaie ziua și de frig seara. De asemenea, puteți plasa încălzitoare pe gaz în cort și veți vedea ce mediu plăcut puteți crea, pentru dvs și prietenii dvs - indiferent de ceea ce se întâmplă afară!
Pereții laterali sunt detașabili, intrarea se deschide cu fermoar, iar datorită ferestrelor panoramice largi, vi se garantează suficientă lumină naturală și luminozitate în întreg spațiul cortului. Corturile au o izolare fonică excelentă, astfel încât niciun zgomot nu ajunge afară, chiar și în cazul celei mai mari petreceri.