Afumătoare din lemn Lacarne - Lamiera


O afumătoare din lemn de pin de calitate superioară, cu o cameră spațioasă de 50X50X60cm și un acoperiș din lemn va fi o alegere excelentă pentru toate delicatesele tale de casă! mai multe

Producător: Bestent Cod produs: B-SK-12966 Transport și plată

Produsul nu mai este oferit

O afumătoare din lemn de pin de calitate superioară, cu o cameră spațioasă de 50X50X60cm și un acoperiș din lemn va fi o alegere excelentă pentru toate delicatesele tale de casă! mai multe

Producător: Bestent Cod produs: B-SK-12966 Transport și plată

Afumătoare din lemn Lacarne - Lamiera


Afumătoare din lemn de grădină pentru producerea de carne, pește, brânză și cârnați grozave afumate. Până la 25 kg de carne pot fi găzduite într-un afumător cu o cameră suficient de spațioasă, care măsoară 50 x 50 x 60 cm. Camera este realizată din lemn de pin de calitate superioară, cu o grosime de 22 mm, cu o toleranță de +/- 3 mm. Lemnul este certificat EFC și, prin urmare, nu conține substanțe toxice. Lemnul de pin este vopsit doar din exterior, ceea ce îl protejează de condițiile meteorologice. Întreaga afumătoare este construită pe 4 picioare stabile.

PROPRIETĂŢI

• Are usa 50X50X60cm 
• Acoperiș din lemn (servește drept „decor” în timpul afumării, trebuie lăsat jos și prins cu saci de iută)
• Cu tablă în interior
• Punct focal
• Cuptor de fum
• Termometru
• 6 cârlige pentru agățat
• Saci de iută
• Deflector


BENEFICIILE:
• Afumătoarea este complet asamblată și asamblată din lemn masiv de calitate.
• Lemnul de pin rezista la despicarea placilor, asa ca in combinatie cu elemente metalice vei fuma cativa ani
• Un deflector de fum cu înălțimea corectă este amplasat în partea inferioară a camerei
• Există 6 cârlige în interiorul camerei
• Pe exteriorul ușii veți găsi un termometru care vă permite să monitorizați dacă toate alimentele sunt la temperatura potrivită. Informațiile exacte despre temperatură sunt furnizate de o sondă de temperatură care măsoară temperaturi de la 0 la 300 ° C.


SFATURI PENTRU TINE:
Baza oricărui fumat de calitate este temperatura potrivită. Puteți fuma alimente la trei temperaturi.
1. Afumare la rece (18 - 25 ° C) - specii alese de pește, salam, cârnați
2. Afumare la cald (30 - 40°C) - specialități de pește, slănină, carne afumată
3. Afumare cu fum (70 - 90 ° C) - afumare combinată cu încălzire - pește, șuncă, cârnați


AVERTIZARE
Coșul de fum și afumătoarea în sine nu sunt tratate cu niciun produs chimic pentru a nu afecta gustul și mirosul cărnii afumate.