Dacă deja aveți un solar, sau o seră de grădină, vă puteți achiziționa și accesoriile pentru seră, mănuși de grădină, mini-sere, jardiniere, plantator, lopățică de grădină, benzi reparatoare pentru solar... Accesoriile pentru sere vă vor crește calitatea și vă vor facilita munca. Maximizați succesul serei dvs cu accesorii de calitate - De ce să investiți și cum să adăugați avantaje grădinii dvs? 

  • Accesoriile pentru udare și fertilizare facilitează întreținerea și asigură faptul că plantele dvs primesc, exact cantitatea de apă și nutrienți de care au nevoie
  • Jardiniere, plantatoare pentru răsaduri: creează condiții ideale pentru creșterea răsadurilor sub supravegherea dvs.
  • Mănușile de grădină: sunt ajutorul perfect pentru plantare, săpat, smulgerea buruienilor și alte activități de curățare a grădinii. 
  • Accesoriile de calitate sunt concepute pentru a fi ușor de instalat și utilizat. Nimic nu va mai sta în calea dvs către o cultivare eficientă și cu succes.
  • Condițiile optime create de aceste accesorii duc la recolte mai mari și la o calitate mai bună a recoltei. Veți obține mai multe beneficii, din eforturile depuse de dvs în grădină.
Informații rapide
Mânuși pentru grădinărit cu gheareMânuși pentru grădinărit cu gheare

Mânuși pentru grădinărit cu gheare

<p>Numărul de stele este</p> 5 din 5
Disponibil
14,73 Lei
12,38 Lei fără TVA
Mânuși pentru grădinărit cu gheare, mărimea 8/10. Sunt instrumentul perfect pentru plantare, săpare, plivire și curățarea grădinii.
Informații rapide
Ghivece cu turba 10cm 5bucGhivece cu turba 10cm 5buc

Ghivece cu turba 10cm 5buc

Disponibil
19,22 Lei
16,15 Lei fără TVA
Rădăcini de semințe 5buc - ghivece de turbă pentru răsaduri, ghivecele sunt 100% biodegradabile și de aceea puteți așeza răsadurile în…
Informații rapide Reducere -11%
Semănătoare manuală (5, 10, 30 m)Semănătoare manuală (5, 10, 30 m)

Semănătoare manuală (5, 10, 30 m)

Disponibil
493,36 Lei 556,86 Lei
414,59 Lei fără TVA
Semănătoarea manuală cu un singur rând pentru benzi de semănat vă va facilita plantarea în grădină și vă va economisi timp.
Informații rapide
Dreptar de semănat, 1m, lemnDreptar de semănat, 1m, lemn

Dreptar de semănat, 1m, lemn

Disponibil
43,88 Lei
36,87 Lei fără TVA
Pânza de semănat este folosită pentru a crea o brazdă în care semănăm semințe mici. Un ajutor la îndemână care vă permite să semănați rapid…
Informații rapide
Ghiveci pentru răsaduri 8x8 - 24 bucGhiveci pentru răsaduri 8x8 - 24 buc

Ghiveci pentru răsaduri 8x8 - 24 buc

Stoc epuizat
19,22 Lei
16,15 Lei fără TVA
Rădăcini de semințe 24buc - ghivece de turbă pentru răsaduri, ghivecele sunt 100% biodegradabile și, prin urmare, puteți așeza răsadurile…

Cultivarea plantelor în solar

Cultivarea plantelor în solar

V-ați ales deja solarul sau sera? În caz contrar, următoarele linkuri vă vor oferi o mulțime de sfaturi utile pentru a alege produsul potrivit pentru dumneavoastră.