Sera din policarbonat este o seră de calitate realizată din panouri de policarbonat și un cadru solid din aluminiu. Plocarbonatul este mai rezistent și mai dur decât sticla și se încălzește mai repede, fapt care are un efect pozitiv asupra creșterii plantelor. Serele noastre vor asigura cultivarea cu succes a diverselor culturi și plante. Oferim diferite variante de sere, pentru a satisface diferitele nevoi și preferințe ale clienților noștri. Cu ajutorul serelor noastre din policarbonat, puteți obține rezultate excelente în creșterea diferitelor culturi, de-a lungul întregului an. Investiți într-o seră de calitate de la noi și experimentați succesul în afacerea dvs de grădinărit!

Avantajele serelor noastre din policarbonat:

  • Izolație termică excelentă: Materialul din policarbonat oferă o izolare termică excelentă, ceea ce face posibilă menținerea temperaturii optime pentru plante. Plantele dvs vor fi protejate de căldură extremă și frig.
  • Climă optimă: serele noastre sunt proiectate cu accent pe crearea unei clime optime, ceea ce permite reglarea eficientă a temperaturii și umidității. Acest lucru creează condiții ideale pentru creșterea plantelor în fiecare anotimp.
  • Protecție împotriva radiațiilor UV: Tratamentul special al policarbonatului asigură filtrarea radiațiilor UV, protejând plantele de efectele nocive ale razelor solare și promovând o creștere sănătoasă.
  • Durabilitate și rezistență: Policarbonatul este extrem de rezistent la condițiile meteorologice, impacturi și substanțe chimice. Sera dvs va rezista mult timp și va oferi o protecție fiabilă a plantelor.
  • Materiale de calitate: Toate serele noastre sunt realizate din materiale de înaltă calitate, care asigură durabilitate și rezistență la condițiile meteorologice. Puteți conta pe longevitatea acestora.
  • Protecție excelentă a plantelor: Serele oferă o protecție excelentă plantelor împotriva influențelor externe negative, cum ar fi schimbările bruște ale vremii, dăunătorii și bolile. Plantele dvs vor fi în siguranță și sănătoase.
  • Posibilitatea diferitelor dimensiuni: Oferta noastră de sere cuprinde diferite dimensiuni, pentru a veni în întâmpinarea necesităților dvs concrete. De la sere mai mici pentru gospodării, la cele mari pentru uz comercial.
  • Asamblare simplă: Sistemul de asamblare a serelor noastre este conceput cu accent pe simplitate și rapiditate. Asamblarea este ușoară și nu necesită unelte speciale.
Informații rapide Reducere -7% + Cadou
Seră din policarbonat 2,5x1,9x1,95mSeră din policarbonat 2,5x1,9x1,95m

Seră din policarbonat 2,5x1,9x1,95m

Disponibil
2 317,89 Lei 2 492,95 Lei
1 947,81 Lei fără TVA
Vrei să te bucuri de o recoltă bogată? Sera profesională de grădină din policarbonat de 2,5x1,9x1,95m este un loc în care fiecare grădinar…
Informații rapide + Cadou
Seră din policarbonat 210x204x191cmSeră din policarbonat 210x204x191cm

Seră din policarbonat 210x204x191cm

Disponibil
1 921,37 Lei
1 614,60 Lei fără TVA
Sera de grădină din policarbonat cu profil flexibil 210x204x191cm, este locul în care orice grădinar își poate realiza visele și se poate…
Informații rapide + Cadou
Seră din policarbonat 210x271x191cmSeră din policarbonat 210x271x191cm

Seră din policarbonat 210x271x191cm

Disponibil
1 966,19 Lei
1 652,26 Lei fără TVA
Sera de grădină din policarbonat cu profil flexibil 210x271x191cm, este locul în care orice grădinar își poate realiza visele și se poate…
Informații rapide + Cadou
Seră din policarbonat 210x606x191cmSeră din policarbonat 210x606x191cm

Seră din policarbonat 210x606x191cm

Disponibil
3 941,72 Lei
3 312,37 Lei fără TVA
Sera de grădină din policarbonat cu profil flexibil 210x606x191cm, este locul în care orice grădinar își poate realiza visele și se poate…
Informații rapide + Cadou
Seră din policarbonat 210x405x191cmSeră din policarbonat 210x405x191cm

Seră din policarbonat 210x405x191cm

Disponibil
2 611,22 Lei
2 194,30 Lei fără TVA
Sera de grădină din policarbonat cu profil flexibil 210x405x191cm, este locul în care orice grădinar își poate realiza visele și se poate…

Tot ce trebuie să știi despre schimbul de folii pe sere și solarii de grădină

Tot ce trebuie să știi despre schimbul de folii pe sere și solarii de grădină

Schimbul de folii pe sere și solarii reprezintă un aspect esențial al întreținerii unei grădini sănătoase și prospere. Foliile joacă un rol relevant în menținerea condițiilor optime de creștere a plantelor, oferind protecție împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile și asigurând o transmitere adecvată a luminii solare. În acest articol, vom explora procesul de înlocuire a foliilor vechi cu unele noi, precum și importanța acestui aspect pentru succesul grădinăritului în sere și solarii. Vom analiza etapele procesului, uneltele și materialele necesare, împreună cu sfaturi practice, pentru a face acest proces eficient și sigur.


Care este temperatura ideală în sere și solarii și cum poți să o reglezi?

Care este temperatura ideală în sere și solarii și cum poți să o reglezi?

Serele și solariile sunt spații esențiale pentru cultivarea plantelor în condiții controlate, indiferent de condițiile meteo externe. Pentru a asigura o creștere sănătoasă și productivă a plantelor, este recomandat să menținem o temperatură optimă în interiorul acestor structuri. În acest articol, vom explora care este temperatura ideală în sere și solarii și modalitățile prin care poți să o reglezi pentru a obține rezultate excelente în grădină.


Cum să alegi cea mai potrivită seră pentru grădina ta?

Cum să alegi cea mai potrivită seră pentru grădina ta?

Alegerea celei mai potrivite sere pentru grădină este o decizie importantă pentru succesul cultivării plantelor într-un mediu protejat și controlat. O seră oferă oportunitatea de a extinde sezonul de creștere, de a proteja plantele împotriva condițiilor meteorologice adverse și de a crea un mediu optim pentru producția abundentă și sănătoasă a legumelor, fructelor sau plantelor decorative. Cu atât de multe opțiuni disponibile pe piață, este important să iei în considerare mai mulți factori înainte de a lua o decizie. În această ghidare, vom explora aspectele cheie pe care trebuie să le iei în considerare atunci când alegi cea mai potrivită seră pentru grădina ta, pentru a te asigura că alegi o soluție care să îți satisfacă nevoile și să îți ofere rezultate de succes pe termen lung.


4 cele mai eficiente sisteme de încălzire pentru sere

4 cele mai eficiente sisteme de încălzire pentru sere

În agricultură, serele reprezintă o componentă esențială pentru creșterea plantelor în condiții controlate, indiferent de sezon sau climă. Cu toate acestea, una dintre provocările majore cu care se confruntă proprietarii de sere este menținerea unei temperaturi adecvate pentru dezvoltarea și sănătatea plantelor. În acest sens, încălzirea eficientă a serei devine o parte importantă pentru asigurarea unei producții consistente și de calitate.


Cultivarea plantelor în solar

Cultivarea plantelor în solar

V-ați ales deja solarul sau sera? În caz contrar, următoarele linkuri vă vor oferi o mulțime de sfaturi utile pentru a alege produsul potrivit pentru dumneavoastră.