Vă vom livra comanda cu marfa în stoc a doua ziAlegeți din gama noastră largă de produse de înaltă calitate și la prețuri accesibile, care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți calitatea vieții și să vă faceți mai ușor activitățile preferate. La ridicarea comenzii, facem totul pentru ca tu să te bucuri de produs a doua zi și, prin urmare, ne ocupăm de fiecare comandă cu atenție și o abordăm astfel încât să te poți bucura de conținutul său cât mai curând posibil în confortul casei tale.

Suntem un dealer autorizat al mărcii LAUNCH

În 2022, am devenit dealer autorizat pentru marca LAUNCH. În oferta noastră veți găsi produse verificate de clienți, de ex. autodiagnosticare pentru profesionisti, dar si autodiagnosticare, datorita carora tu insuti poti deveni mecanic pe drum.

Service calificat în garanție și post-garanție pentru mașini și scule

Dorim doar ce este mai bun pentru clienții noștri, motiv pentru care avem grijă de produsele achiziționate din magazinul nostru cât de bine putem. Colegii noștri se vor asigura că aveți tot ce aveți nevoie pentru întreținerea mașinilor și uneltelor. Nu trebuie să căutați ajutor de la companii externe, suportul nostru pentru clienți vă va sfătui și vă va oferi toate informațiile pentru un management de succes.

Revendicări convenabile cu urmărire onlineNu-ți place să cauți prin e-mail mesajele pe care trebuie să le vezi chiar acum? Am găsit o soluție pentru clienții noștri și am reproiectat un sistem inovator și modern care va garanta tratarea comodă a oricărei reclamații, retrageri sau inconsecvențe asociate comenzii. Puteți accesa cu ușurință sistemul folosind nr. comanda si e-mailul prin care vei comunica. Veți găsi toate informațiile într-un singur loc, împreună cu declarațiile centrului nostru de reclamații, care se ocupă de cazul dumneavoastră cât mai bine.