Setul Gola sunt unelte de bază de atelier, pentru fiecare meșter pasionat și mecanic profesionist. Este un set practic de unelte și accesorii cu o gamă largă de utilizări. Baza fiecărui set gola este un clichet, adică o cheie special modificată, concepută pentru strângerea și slăbirea piulițelor, sau îmbinărilor cu șuruburi, în condiții strânse, înghesuite. Avantajul clichetului este că cuplează doar într-o singură direcție, ceea ce îl împiedică să se dea peste cap. Setul gola în sine include în afară de clichet o mulțime de capete de diferite dimensiuni, extensii și biți. Seturi gola mai mari, pot conține, de asemenea, diverse alte chei, piulițe extinse, mai mulți clicheți și alte asemenea..

AVANTAJELE SETULUI GOLA

Setul gola poate înlocui cheile și șurubelnițele clasice. Lucrul cu acest set este rapid și confortabil. Este potrivit și pentru spațiile mai înghesuite, deoarece nu trebuie să re-poziționați cheia după fiecare rotire. 

CUM SĂ ALEGEȚI SETUL GOLA?

Alegerea unui set este relativ simplă și depinde de necesitatea utilizării acestuia. Dacă veți lucra doar în jurul gospodăriei dvs, veți fi mulțumit cu un clichet de 1/4" sau 3/8". Pentru uz profesional ar trebui însă, să alegeți 1/2" sau 1" pătrat. Adaptoarele pot fi soluția. De asemenea, pot transforma un cap de 1/4" într-o versiune de 1/2". Cu toate acestea, rezultatul nu va fi unul sută la sută mulțumitor și vă veți descurca mai bine dacă vă asigurați cu două chei separate. În acest caz, cel mai potrivit este un set gola combinat cu chei deschise. acesta implementează două clichete, pe care le puteti schimba cu ușurință în funcție de necesitatea curentă. 

PE CE TREBUIE SĂ VĂ CONCENTRAȚI ATUNCI CÂND ALEGEȚI UN SET GOLA?

Seturile Gola diferă prin dimensiunea adaptorului pătrat, prin numărul de capete, cuburi sau biți. Printre cei mai importanți parametri ai seturilor de gola se numără tipul de clichet și numărul de piese. adaptorul pătrat determină ce capete puteți folosi. În funcție de utilizare, trebuie să alegeți tipul potrivit de clichet. 

dimensiunea clichetului

capete potrivite

utilizarea setului gola

set gola 1/4"

4-14 mm

biți, lucrări mărunte, montajul mobilierului

set gola 3/8"

6-22 mm

universal, intermediar întrei 1/4" și 1/2"

set gola 1/2"

8-32 mm

service auto, ateliere meșteșugărești

set gola 3/4"

18-50 mm

camioane, utilaje agricole, autobuze, trenuri

set gola 1"

41-80 mm

șuruburi și îmbinări de dimensiuni foarte mari

DIMENSIUNILE SETULUI GOLA

Important este numărul de elemente a setului gola, de care depinde gradul de utilizare al acestuia. Setul gola mic de obicei conține aproximativ 50 de elemente. Este potrivit în special pentru meșterii ocazionali, pentru uz casnic. Setul gola mare poate conține mai multe de 200 de elemente și este destinat profesioniștilor. 

Set gola profesional cu tot ceea ce este necesar pentru cei mai pretențioși, calea de mijloc, sau set pentru ceasornicari și reparatori de mecanici fine? Toate acestea le găsiți în oferta noastră.

Informații rapide Seturi de scule Gola Tot ce este mai bun din produsele Foxigy
Set Gola 46buc 1/4" chei tubulare CrvSet Gola 46buc 1/4" chei tubulare Crv

Set Gola 46buc 1/4" chei tubulare Crv

<p>Numărul de stele este</p> 5 din 5
Disponibil
98,02 Lei
82,37 Lei fără TVA
Set gola 1/4" 46buc chei tubulare, realizate din oțel Crv în dimensiuni practice, potrivit pentru amatori și profesioniști.

Truse de scule: Cele mai utile instrumente din fiecare atelier

Truse de scule: Cele mai utile instrumente din fiecare atelier

Mecanic profesionist, sau doar un pasionat. Indiferent de categoria în care ne încadrăm, probabil că toți am întâmpinat nevoia de a repara, asambla sau dezasambla ceva în grabă. În acest caz, vine pe scena cel mai bun prieten al fiecărui om - trusa de scule.