Doriți să aveți acasă o grădină frumoasă, înfloritoare, cu propria cultură fără E-uri? Nu există nimic mai bun, decât să culegi un castravete, sau o roșie, cultivate chiar de către tine. Semințele și răsadurile așteaptă deja să fie plantate. Dacă nu știți unde și când să începeți să plantați, aici vă vom sfătui cum și unde să semănați, ce și când să plantați și ce lună este cea mai potrivită pentru plantarea plantelor dvs și veți afla inclusiv și la ce distanțe. 

Atunci când alegeți semințe și răsaduri pentru grădina dvs, este important să investiți în calitate. O gamă largă de semințe vă permite să creșteți diferite plante și culturi. Puteți alege în funcție de preferințe, sezon, sau constrângeri de spațiu. Semințele de la furnizori verificați, asigură faptul că plantele dvs vor avea o calitate genetică optimă. Asta înseamnă o creștere sănătoasă, rezistență la boli și recolte mai bune. Grădina reprezintă investiție de timp și efort. Semințele de calitate sunt o investiție în viitorul grădinii dvs, o protejează de probleme inutile și de eșecuri în recoltă. Alegerea semințelor și a răsadurilor potrivite este elementul cheie al grădinăritului de succes.

Informații rapide Semințe și răsaduri
Castravete cornichon 25 semințe

Castravete cornichon 25 semințe

Disponibil
10,66 Lei
8,96 Lei fără TVA
Semințele de castravete cornichon sunt destinate semănării în diferite tipuri de răsadnițe, sau mini-sere. Sămânță acoperită de castravete,…
Informații rapide Semințe și răsaduri
Castravete de salată 20 semințe

Castravete de salată 20 semințe

Disponibil
10,66 Lei
8,96 Lei fără TVA
Semințele de castraveți de salată sunt destinate semănării în răsadnițe sau mini-sere. Sămânță de castravete acoperită, calibrare 4,5 - 5,5…
Informații rapide
Gulie albă timpurie 150 semințe

Gulie albă timpurie 150 semințe

Disponibil
7,68 Lei
6,45 Lei fără TVA
Semintele de gulie sunt destinate pentru pre-cultivarea rasadurilor in diferite tipuri de ghivece sau tavite pentru rasaduri. Seminte de…
Informații rapide
Semințe pentru germeni de ridichi 5gSemințe pentru germeni de ridichi 5g

Semințe pentru germeni de ridichi 5g

Stoc epuizat
5,90 Lei
4,96 Lei fără TVA
Ridiche - seminte de germeni de ridiche proba 5g, sunt semintele de cea mai buna calitate cu o multime de vitamine. Semințele sunt…
Informații rapide
Linte pentru incoltire mostra 5gLinte pentru incoltire mostra 5g

Linte pentru incoltire mostra 5g

Stoc epuizat
5,90 Lei
4,96 Lei fără TVA
Lintea - seminte de germeni de creson proba 5g, sunt semintele de cea mai buna calitate cu multe vitamine. Semințele sunt netratate, fără…

Cum se plantează gulia

Cum se plantează gulia

Este sănătoasă, cu puține calorii și va condimenta nu numai supele de casă, ci și bucătăria rece. Mulțumită sfaturilor practice, o poți cultiva fără prea mult efort în propria grădină. Cum să obții gulii care „au suc”, când să plantezi și la ce ar trebui să fii atent, în ghidul de astăzi.


Cum să plantezi usturoi?

Cum să plantezi usturoi?

Usturoiul nu îl sperie doar pe Dracula! Este un aliment super sănătos și vindecător pe care ar trebui să-l ai mereu la dispoziție în bucătărie. Cel mai bun lucru este că puteți crește 10-12 culturi dintr-un singur usturoi. Este o legumă foarte eficientă și simplă, care se dezvoltă perfect în grădină. Învață cum să crești usturoi în grădina ta! Sfaturile noastre generale de cultivare le găsiți în articolul Cultivare pentru începători.


Cum să plantezi ridichi?

Cum să plantezi ridichi?

Ridichea crește cu viteza fulgerului, uneori în doar câteva zile. Este o alegere ideală pentru cultivatorii timpurii și în special pentru grădinarii fără experiență. Puteți crește cu ușurință ridiche, fără prea multe dificultăți, în propria grădină sau în solar, chiar și iarna.


Cum cultivăm sfecla roșie

Cum cultivăm sfecla roșie

Produce cea mai abundentă resursă de vitamine, crează cea mai deosebită grădină și cea mai deosebită farfurie de salată. Sfecla roșie este o plantă nepretențioasă iar beneficiile ei depășesc cu mult efortul pe care trebui să-l depui pentru a o îngriji. Cum să cultivi sfecla roșie și de ce este un produs preferat de pe lista alimentelor sănătoase?


Cum plantăm salata?

Cum plantăm salata?

Salata verde este planta perfectă pentru plantare în solar de grădină al Dvs. Acestei plante cu frunze verzi îi place un mediu răcoros. Prin urmare nu este nevoie să încălziți solarul/seară la fel de mult ca pentru alte plante. Această legumă, potrivită pentru mediile mai reci, crește în diverse forme și vă oferă nutrienți în timpul sezonului. Salata verde este bogată în acid folic, mangan vitaminele A, C, K și fibre. Este folosită ca parte a multor salate, deși bucătarii din întreaga lume o folosesc și la supe, wrapuri și sandvișuri. Sfaturi pentru începătorii de cultivare în solar pot fi găsite aici. Să aruncăm o privire cum puteți crește salata verde în solar!


Cultivarea plantelor în solar

Cultivarea plantelor în solar

V-ați ales deja solarul sau sera? În caz contrar, următoarele linkuri vă vor oferi o mulțime de sfaturi utile pentru a alege produsul potrivit pentru dumneavoastră.