Stați confortabil în timpul lucrului, la bucătărie, sau relaxați-vă în camera de zi, datorită scaunelor noastre de calitate! În oferta noastră găsiți scaune de sufragerie, scaune de birou și fotolii și tabureți.

Scaune de sufragerie 

Puteți petrece timp de calitate și relaxant, la masa de seară, datorită scaunelor confortabile de sufragerie. Scaunele tapițate din catifea îmbină confortul cu eleganța. Profitați de oferta noastră și alegeți scaune din catifea 3+1!

Dacă sunteți în căutarea unui stil modern, orientați-vă către scaunele în stil scandinav, pe care le puteți găsi la noi într-un pachet avantajos – 3+1 gratis.

Scaune de birou 

Pentru a lucra la birou, sau pentru a juca jocuri la calculator – baza este întotdeauna un scaun de birou de înaltă calitate! Pentru fanii jocurilor pe calculator, avem scaune de gaming, ergonomice, excelente, în care nu vă va durea spatele nici după ore întregi de joc.

pentru un birou cochet acasă, puteți alege unul dintre scaunele noastre de birou cu design minimalist și tapițerie plăcută. Pentru a susține șederea corectă și sănătatea coloanei vertebrale, este recomandabil să folosiți scaune de birou cu formă ergonomică.

Fotolii și tabureți 

Ce este mai bun decât o relaxare după o zi lungă de lucru, în propriul fotoliu cu taburete? În magazinul nostru online, găsiți produse superbe, cu design excelent. Ridicați-vă picioarele și relaxați-vă, datorită taburetului confortabil.

Utilizați la maxim spațiul și alegeți un taburete cu coș practic de depozitare. Vă puteți bucura de momente de relaxare și pe un fotoliu practic cu spațiu de depozitare sau pe un balansoar.

Informații rapide Scaune
Scaun de birou stil scandinav negru BASICScaun de birou stil scandinav negru BASIC

Scaun de birou stil scandinav negru BASIC

<p>Numărul de stele este</p> 5 din 5
Disponibil
196,90 Lei
165,46 Lei fără TVA
Scaun de birou superb, negru, rotativ, în stil scandinav, care se potrivește perfect în camera copilului, sau într-un birou.
Informații rapide Scaune
Scaun de birou din piele Dark GreyScaun de birou din piele Dark Grey

Scaun de birou din piele Dark Grey

Stoc epuizat
211,70 Lei
177,90 Lei fără TVA
Scaun de birou gri inchis cu posibilitate de rotatie si cu inaltime reglabila. Scaun funcțional și modern pentru lucru confortabil în…
Informații rapide Scaune
Scaune de sufragerie 4buc din piele, DarkScaune de sufragerie 4buc din piele, Dark

Scaune de sufragerie 4buc din piele, Dark

Aprovizionăm - acceptăm precomenzi
626,22 Lei
526,24 Lei fără TVA
Scaunele DARK din piele se potrivesc în fiecare locuință. Vă puteți decora un colț de dining, biroul sau orice parte a locuinței cu aceste…
Informații rapide Scaune
Scaune de sufragerie 4buc negre, stil scandinav ClassicScaune de sufragerie 4buc negre, stil scandinav Classic

Scaune de sufragerie 4buc negre, stil scandinav Classic

Stoc epuizat
409,07 Lei
343,76 Lei fără TVA
Culoarea neagră pătrunzătoare a scaunelor, în combinație cu designul excepțional, se potrivește în orice bucătărie, grădină sau chiar…