Stați confortabil în timpul lucrului, la bucătărie, sau relaxați-vă în camera de zi, datorită scaunelor noastre de calitate! În oferta noastră găsiți scaune de sufragerie, scaune de birou și fotolii și tabureți.

Scaune de sufragerie 

Puteți petrece timp de calitate și relaxant, la masa de seară, datorită scaunelor confortabile de sufragerie. Scaunele tapițate din catifea îmbină confortul cu eleganța. Profitați de oferta noastră și alegeți scaune din catifea 3+1!

Dacă sunteți în căutarea unui stil modern, orientați-vă către scaunele în stil scandinav, pe care le puteți găsi la noi într-un pachet avantajos – 3+1 gratis.

Scaune de birou 

Pentru a lucra la birou, sau pentru a juca jocuri la calculator – baza este întotdeauna un scaun de birou de înaltă calitate! Pentru fanii jocurilor pe calculator, avem scaune de gaming, ergonomice, excelente, în care nu vă va durea spatele nici după ore întregi de joc.

pentru un birou cochet acasă, puteți alege unul dintre scaunele noastre de birou cu design minimalist și tapițerie plăcută. Pentru a susține șederea corectă și sănătatea coloanei vertebrale, este recomandabil să folosiți scaune de birou cu formă ergonomică.

Fotolii și tabureți 

Ce este mai bun decât o relaxare după o zi lungă de lucru, în propriul fotoliu cu taburete? În magazinul nostru online, găsiți produse superbe, cu design excelent. Ridicați-vă picioarele și relaxați-vă, datorită taburetului confortabil.

Utilizați la maxim spațiul și alegeți un taburete cu coș practic de depozitare. Vă puteți bucura de momente de relaxare și pe un fotoliu practic cu spațiu de depozitare sau pe un balansoar.

Informații rapide
Balansoar  Tenebris WHITEBalansoar  Tenebris WHITE

Balansoar Tenebris WHITE

Stoc epuizat
408,97 Lei
343,67 Lei fără TVA
Balansoarul Tenebris vă garantează un confort maxim și o casă elegantă.