Căutați produse de calitate pentru sănătate și frumusețe, care vă vor ajuta să obțineți îngrijirea optimă pentru trup și suflet? Categoria noastră "Sănătate și frumusețe" oferă o gamă largă de produse, care susțin stilul dvs activ de viață și frumusețea naturală. Descoperiți oferta noastră și aflați, cum vă puteți îmbunătăți rutina zilnică.

Minte sănătoasă în corp sănătos. La noi găsiți produsele necesare unui stil de viață sănătos și frumos. Bucurați-vă de sănătate, dumneavoastră și cei dragi dumneavoastră, cu produsele din această categorie. 

  • Exercițiu, odihnă și relaxare - toate acestea contribuie la sănătatea noastră fizică și psihică. Alegeți din oferta noastră de accesorii pentru exerciții, pentru începători și avansați. 
  • Protejați-vă pe dumneavoastră și pe cei dragi dumneavoastră împotriva virușilor și bacteriilor dăunătoare. La noi găsiți o gamă largă de produse pentru protecție și prevenție, cum ar fi: măști de unică folosință pentru față, respiratoare de protecție, echipamente de protecție
  • Nu am uitat nici de frumusețea dvs. De unghiile dvs superbe și sănătoase, ca și proaspăt ieșite din salon, se vor ocupa produsele noastre: Lămpile UV/LED, polizoarele pentru unghii, ojele semipermanente. Creați-vă propriul colțișor de beauty.
  • Relaxare și confort: Produsele noastre wellness umidificatorul de aer, difuzorul de arome, uleiurile parfumate vă vor ajuta să vă relaxați și să eliminați stresul, susținând astfel sănătatea generală mentală și fizică. 

Grija față de propria persoană, ne oferă încredere în sine, energie și vitalitate. În categoria noastră veți găsi produse pentru a obține atât frumusețea exterioară, cât și cea interioară.

Informații rapide Reducere -37%
Degresant unghii Cleaner 100ml

Degresant unghii Cleaner 100ml

Disponibil
5,93 Lei 9,35 Lei
4,98 Lei fără TVA
Un degresant de unghii vă va economisi mult timp și efort atunci când vă îngrijiți unghiile. Degresantul pentru unghii este un preparat…
Informații rapide Reducere -37%
Acetonă 100ml

Acetonă 100ml

Disponibil
5,93 Lei 9,35 Lei
4,98 Lei fără TVA
Acetona 100ml pentru unghii vă va economisi mult timp și efort, atunci când vă pregătiți unghiile.Acetona este un produs creat pentru a…
Informații rapide Reducere -10%
Lampă pentru unghii UV / LED 48W SMARTLampă pentru unghii UV / LED 48W SMART

Lampă pentru unghii UV / LED 48W SMART

Disponibil
43,96 Lei 48,79 Lei
36,94 Lei fără TVA
Lampa de unghii UV / LED cu senzor automat și funcție de memorie are o sursă simplă de alimentare printr-un cablu USB, datorită căruia poți…

Ziua Îndrăgostiților 2022: Cadouri care îi vor bucura pe îndrăgostiți

Ziua Îndrăgostiților 2022: Cadouri care îi vor bucura pe îndrăgostiți

Deși a suferit mai multe variații de-a lungul secolelor, are totuși un loc ferm în calendarele țărilor din întreaga lume. Ziua Îndrăgostiților este o zi în care îți poți mărturisi sentimentele într-un mod cu adevărat unic. Dacă încă nu știi ce să-i oferi jumătății tale pe 14 februarie, inspiră-te din ghidul nostru de dragoste astăzi. 


Colț de frumusețe: creați propriul spațiu pentru frumusețea dvs.

Colț de frumusețe: creați propriul spațiu pentru frumusețea dvs.

Fiecare femeie merită să aibă propriul ei colț de frumusețe acasă. Creați-vă oaza de frumusețe rapid și ușor. Dacă mobilezi o casă, nu trebuie să uiți de locul unde te poți relaxa complet. Joacă-te cu machiajul, delectează-te cu o ojă nouă sau îngrijește-ți pielea.