Sistemele de rafturi sunt folosite pentru a organiza lucrurile și pentru a menține ordinea în diferite încăperi, cum ar fi camera de zi, dormitorul, biroul, sau depozitul. Atunci când alegeți rafturile, este important să luați în considerare câțiva factori, care vor determina ce fel de piese sunt cele mai potrivite pentru dvs.

În alegerea pieselor de mobilier cu rafturi, luați în considerare nevoile și preferințele dvs. Dacă aveți nevoie de mult spațiu de depozitare, este nevoie să alegeți piese, sau sisteme de rafturi mai mari. În cazul în care căutați doar un element cu scop decorativ, este important să luați în considerare design-ul și culoarea acestuia, pentru ca acestea să corespundă interiorului locuinței dvs.

Un alt factor important în alegerea rafturilor, este dimensiunea și forma acestora. Dacă dispuneți de spațiu limitat, trebuie să optați pentru piese, sau sisteme mai mici, care vor corespunde nevoilor dvs și care nu vor ocupa foarte mult spațiu. În afară de asta, alegeți piese care sunt realizate din materiale de calitate și sunt suficient de solide și stabile pentru a susține elementele pe care doriți să le depozitați.

În alegerea rafturilor, luați în considerare și funcționalitatea acestora. Unele piese, sau sisteme de rafturi, au mai multe polițe, în timp ce fiecare dintre acestea are o altă înălțime, permițând astfel aranjarea lucrurilor de diferite dimensiuni și forme. Altele pot fi modulare, ceea ce înseamnă că le puteți adapta, nevoilor și preferințelor dvs.

În alegerea rafturilor, luați în considerare de asemenea, prețul și valoarea lor generală. Majoritatea acestor sisteme au prețuri accesibile, însă unele pot fi mai scumpe, în funcție de dimensiunea, materialul și design-ul lor. Dcă căutați sisteme de rafturi ieftine, puteți lua în considerarea achiziționarea de polițe individuale, sau de piese complete la mâna a doua, care sunt încă în stare foarte bună. Un accesoriu potrivit sunt și comodele.

Informații rapide
Raft de colț Brown RusticRaft de colț Brown Rustic

Raft de colț Brown Rustic

Disponibil
256,73 Lei
215,74 Lei fără TVA
Raft de colt - raft pentru carti sau alte decoratiuni in stil rustic se incadreaza atat in interioare clasice cat si moderne. Raftul de…
Informații rapide
Etajeră BRIGHT cu 4 polițeEtajeră BRIGHT cu 4 polițe

Etajeră BRIGHT cu 4 polițe

Disponibil
286,30 Lei
240,59 Lei fără TVA
Raft elegant și de stil într-o combinație plăcută de culori va completa orice cameră în care îl așezați.
Informații rapide
Raft Wood STYLERaft Wood STYLE

Raft Wood STYLE

Disponibil
256,73 Lei
215,74 Lei fără TVA
Raft Wood Style realizat din lemn de bambus într-un design elegant.
Informații rapide
Raft pentru cărți White RustikRaft pentru cărți White Rustik

Raft pentru cărți White Rustik

Disponibil
404,61 Lei
340,01 Lei fără TVA
Bibliotecă - raftul de cărți se potrivește atât în ​​interiorul clasic, cât și în cel modern. Raftul elegant și stilat în formă de copac…
Informații rapide
Raft pentru cărți maro RustikRaft pentru cărți maro Rustik

Raft pentru cărți maro Rustik

Disponibil
404,61 Lei
340,01 Lei fără TVA
Bibliotecă - un raft pentru cărți în stil rustic se potrivește atât în ​​interiorul clasic, cât și în cel modern. Raftul elegant și stilat…
Informații rapide
Raft BRIGHTRaft BRIGHT

Raft BRIGHT

Aprovizionăm - acceptăm precomenzi
241,94 Lei
203,31 Lei fără TVA
Raft elegant și de stil într-o combinație plăcută de culori va completa orice cameră în care îl așezați.