Există mai multe tipuri de aspersoare de grădină! Ele sunt împărțite în funcție de scopul pentru care sunt utilizate. Pentru a vă uda grădina prin pulverizare, este ideală o pompă de grădină eficientă și mare. Datorită curelelor, o puteți așeza cu ușurință pe spate și puteți pulveriza liniștit întreaga grădină!  

Pentru pulverizarea manuală a suprafețelor mai mici, sau a plantelor mici, sau pentru pulverizarea în interior, o alegere mai bună este un pulverizator manual cu regulator de presiune. Datorită regulatorului de presiune, puteți seta forța cu care pulverizatorul trebuie să pulverizeze. Această funcție este potrivită pentru tratarea plantelor mici și mai delicate.

Pentru irigarea grădinilor cu apă, sunt concepute sistemele de irigare. Aspersorul oscilant din aluminiu se atașează simplu la furtun, iar grădina dvs va înflori! Dacă nu doriți să pierdeți timpul cu programarea irigatului, alegeți un sistem automat de irigare. Acesta este ideal pentru curte, terasa, balcon, în solar... oriunde unde plantele au nevoie de un aport regulat de umiditate. Datorită ecranului LCD mare, puteți seta rapid și ușor intervalele de udare.