În categoria “Chimice auto” veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a obține aspectul perfect, curățenia, strălucirea și funcționarea perfectă a mașinii dumneavoastră. Produse pentru starea tehnică impecabilă a motorului, cum ar fi aditivi, lichid de frână sau lichid de spălare. 

Cosmeticele auto din oferta noastră, vă vor ajuta să mențineți mașina curată, lustruită și perfect parfumată. Tratează caroseria, materialele plastice, cromul, cauciucul și interiorul. Cu produsele din această gamă, puteți curăța aproape orice foarte ușor, cu efecte excelente de lungă durată. 

Între fluidele de exploatare și întreținere veți găsi produse pentru menținerea stării tehnice perfecte a motorului, produse pentru întreținerea frânelor, a aerului condiționat, sau soluții pentru parbriz și radiatoare și multe altele. 

În categoria “Lubrifianți”, am pregătit pentru dvs o gamă largă de lubrifianți, până și îndrăgitele WD-40.

Nu ratați nici categoria “Agenți de curățare frâne”, unde veți găsi Agentul de curățare frâne Foxigy, care face parte din categoria celor mai bune de pe piață. 

💡 SFAT: Pentru o modalitate rapidă și ușoară de a menține exteriorul mașinii curat și strălucitor, vizitați gama noastră de aparate de curățat cu înaltă presiune.

Ceva pentru motocicliști

Pentru iubitorii de două roți și ATV-uri, avem o categorie separată de produse de la binecunoscutul brand IPONE, unde puteți găsi de toate, de la uleiuri de viteze și amortizoare, la lubrifianți pentru lanțuri până la tot ce este necesar pentru curățare și întreținere. 

Citiți și articolul nostru, în care am scris câteva idei și sfaturi pentru curățarea mașinilor.

Informații rapide Reducere -28%
Ulei transmisie Trans 4 80W90 1LUlei transmisie Trans 4 80W90 1L

Ulei transmisie Trans 4 80W90 1L

Disponibil
55,32 Lei 76,40 Lei
46,49 Lei fără TVA
Ulei de transmisie Trans 4 80W90 pentru transmisii motociclete cu aditivi suplimentari, pentru rezistență excepțională la sarcini mari.…
Informații rapide Reducere -28%
Ulei transmisie Trans 4 75W90 1LUlei transmisie Trans 4 75W90 1L

Ulei transmisie Trans 4 75W90 1L

Disponibil
73,02 Lei 101,28 Lei
61,36 Lei fără TVA
Ulei de transmisie Trans 4 75W90 pentru transmisii motociclete cu aditivi suplimentari, pentru rezistență excepțională la sarcini mari.…
Informații rapide Reducere -28%
Ulei de transmisie Dextron 2R 1LUlei de transmisie Dextron 2R 1L

Ulei de transmisie Dextron 2R 1L

Disponibil
71,30 Lei 98,93 Lei
59,92 Lei fără TVA
Ulei mineral de transmisie Dextron 2R pentru transmisii automate de motociclete, ATV-uri si jet-ski. Volumul 1L.