Alegeți din gama noastră de accesorii pentru îngrijirea pisicilor. Aici veți găsi stâlpi pentru ascuțirea gheruțelor și divers mobilier practic pentru pisici, genți de transport pentru animale și cuști pentru pisici și câini, precum și articole de igienă. Indiferent dacă pisica este mare sau mică, veți găsi cu siguranță o toaletă potrivită, pătuț sau stâlp pentru ascuțirea gheruțelor.

Pentru a sprijini dezvoltarea simțurilor pisicii dvs, tunelul cu zornăitoare este jucăria excelentă, care vă va distra pisica ore întregi. Turnurile pentru pisici sunt o divertisment excelent, un cadru de cățărat și un pat, toate într-un singur produs, unde pisicii dvs îi va plăcea să se odihnească și să se joace. 

Gențile de transport, sunt o alegere excelentă pentru transportul în siguranță a animalelor de companie. Sunt moi, compacte, iar datorită materialelor folosite, animalul de companie se va simți confortabil și în siguranță.

Sănătatea dvs și a pisicii dvs este foarte importantă- furculițele speciale sunt potrivite pentru îndepărtarea căpușelor periculoase, cu ajutorul acestora puteți îndepărta întreagă căpușă, inclusiv capul, ceea ce va menține animalul dvs de companie în siguranță . Pentru a vă proteja sănătatea, atunci când echipați toaleta pisicilor, nu uitați de  covorașul special, care va împiedica deplasarea așternutului murdar prin interiorul casei și vă va proteja astfel de eventualele boli transmisibile.  

Informații rapide Reducere -44%
Perie pentru haine, verde-albPerie pentru haine, verde-alb

Perie pentru haine, verde-alb

Disponibil
12,35 Lei 22,21 Lei
10,38 Lei fără TVA
Perie practică și confortabilă pentru pieptănarea părului. Datorită lamei, peria îndepărtează eficient părțile moarte fără a tăia. Previne…
Informații rapide
Ansamblu pisici 55,5cm ShamAnsamblu pisici 55,5cm Sham

Ansamblu pisici 55,5cm Sham

Disponibil
108,07 Lei
90,82 Lei fără TVA
Stâlpul de zgâriat pentru pisici cu loc de odihnă, este soluția ideală pentru a vă proteja mobilierul și în același timp pentru a-i oferi…

Îngrijirea pisicii în apartament

Îngrijirea pisicii în apartament

O pisică nouă în apartament, aduce cu sine un munte de distracție li iubire. Dacă vă pregătiți pentru primirea unei pisici în locuința dvs, este bine să vă pregătiți cu tot ceea de ce aveți nevoie, pentru îngrijirea pisicii în apartament.