Alegeți din gama noastră de accesorii pentru îngrijirea pisicilor. Aici veți găsi stâlpi pentru ascuțirea gheruțelor și divers mobilier practic pentru pisici, genți de transport pentru animale și cuști pentru pisici și câini, precum și articole de igienă. Indiferent dacă pisica este mare sau mică, veți găsi cu siguranță o toaletă potrivită, pătuț sau stâlp pentru ascuțirea gheruțelor.

Pentru a sprijini dezvoltarea simțurilor pisicii dvs, tunelul cu zornăitoare este jucăria excelentă, care vă va distra pisica ore întregi. Turnurile pentru pisici sunt o divertisment excelent, un cadru de cățărat și un pat, toate într-un singur produs, unde pisicii dvs îi va plăcea să se odihnească și să se joace. 

Gențile de transport, sunt o alegere excelentă pentru transportul în siguranță a animalelor de companie. Sunt moi, compacte, iar datorită materialelor folosite, animalul de companie se va simți confortabil și în siguranță.

Sănătatea dvs și a pisicii dvs este foarte importantă- furculițele speciale sunt potrivite pentru îndepărtarea căpușelor periculoase, cu ajutorul acestora puteți îndepărta întreagă căpușă, inclusiv capul, ceea ce va menține animalul dvs de companie în siguranță . Pentru a vă proteja sănătatea, atunci când echipați toaleta pisicilor, nu uitați de  covorașul special, care va împiedica deplasarea așternutului murdar prin interiorul casei și vă va proteja astfel de eventualele boli transmisibile.  


Îngrijirea pisicii în apartament

Îngrijirea pisicii în apartament

O pisică nouă în apartament, aduce cu sine un munte de distracție li iubire. Dacă vă pregătiți pentru primirea unei pisici în locuința dvs, este bine să vă pregătiți cu tot ceea de ce aveți nevoie, pentru îngrijirea pisicii în apartament.