Bucurați-vă de relaxare netulburată pe balcon și terasă - singur, sau cu prietenii, sau familia, datorită paravanului practic pentru balcon. 

Plasa magnetică pentru ușă va proteja interiorul casei dvs de vizitatorii nedoriți - țânțari, molii, muște, viespi... si alte insecte neplăcute. Sistemul magnetic asigură deschiderea și închiderea silențioasă a plasei. 

Plasa este ușor de montat, nu aveți nevoie de unelte! O puteți instala în câteva clipe. Datorită deschiderii magnetice, chiar și animalele dvs de companie, pot ajunge cu ușurință pe balcon sau terasă. 

Pentru a crea intimitate pe balcon, optați pentru o  prelată de balcon, din poliratan. Acoperă perfect balustrada balconului dvs, și creează astfel un spațiu privat pentru dvs. Vă va proteja nu doar de privirile nedorite ale vecinilor, ci și de vânt și alte fluctuații ale vremii! Este rezistentă la apă. Prelata de protecție va fi, de asemenea, utilă dacă animalele dvs. de companie sunt prea curioase - prin instalarea acesteia, veți preveni o potențială rănire a animalului dvs de companie.

Informații rapide
Paravan de balcon 0,8x5m 95% Balcone BrownParavan de balcon 0,8x5m 95% Balcone Brown

Paravan de balcon 0,8x5m 95% Balcone Brown

Stoc epuizat
112,96 Lei
94,92 Lei fără TVA
Paravan de balcon maro 0,8x5m pentru o acoperire perfectă de 95% & nbsp; iar intimitatea de pe balcon este cea mai ideală alegere pentru a…