Încheiați haosul și organizați-vă uneltele în atelier. La locul de muncă, ordinea, organizarea și promptitudinea sunt cheia. Puneți capăt dezordinii între uneltele de lucru odată pentru totdeauna. Spațiul dvs. de lucru va căpăta un aspect nou, iar sculele dvs. vor fi aranjate frumos. panourile de perete pentru scule, sunt o alegere excelentă pentru orice garaj, atelier sau încăpere. Sunt un ajutor practic ca organizator, pentru șurubelnițe, chei, piulițe, șuruburi, dibluri și alte unelte. Spațiul nefolosit deasupra mesei de lucru, este ideal pentru agățarea unui panou de perete. Datorită dimensiunilor sale practice, ocupă mult mai puțin spațiu în comparație cu un dulap, sau raft. De asemenea vă oferă mai mult spațiu pe suprafața de lucru. Panourile sunt ușoare și realizate din plastic rezistent. Întregul set este rezistent la grăsimi, ulei, substanțe chimice și temperaturi extreme. 

Panoul (organizatorul) de scule este format din plăci pe care le puteți monta vertical sau orizontal. Puteți personaliza configurația după bunul plac. De asemenea, puteți depozita plăcile una lângă cealaltă într-un singur plan. Panoul mai conține cutii și suporturi pentru chei, clești și șurubelnițe.

Agățași șurubelnițele, sculele și alte unelte, fără de care nu vă puteți imagina munca dvs. De acum veți avea totul la îndemână. Organizarea clară vă va economisi timp și nervi.

Un mare avantaj este designul modular, care permite aranjarea arbitrară a elementelor după cum este necesar. Panoul perforat pentru scule, oferă posibilitatea de a agăța cutii și suporturi în orice loc. Dacă panoul nu vă mai ajunge, îl puteți extinde și completa liniștit. Cu toate acestea, măsurați întotdeauna bine spațiul înainte de a cumpăra, astfel încât panoul să se potrivească în locul pe care l-ați ales.

Mânerele rezistente și rafturile pentru scule, sunt un plus excelent, pentru a ajuta la depozitarea uneltelor mai lungi (ciocan, șurubelniță, clești, chei). 

Importantă este și capacitatea portantă a panoului în sine, dar și a cutiilor și suporturilor individuale. Organizatorul de perete poate susține de obicei aproximativ 20 de kilograme.

Panoul de perete este potrivit și sub formă de cadou pentru un pasionat, sau meșter profesionist.

În această categorie, puteți alege un panou dintr-o gamă largă de dimensiuni, sau elemente pentru depozitarea sculelor. Nu găsiți nici unul dintre panouri ca fiind potrivit pentru dvs? Compuneți propriul panou la comandă! Alegeți panoul de perete, cutiile de plastic și suporturile pentru scule conform pretențiilor dvs. 

Dacă aveți nevoie de sfaturi privind configurarea atelierului dvs., citiți: Amenajarea atelierului: Cum vă organizați uneltele?

Informații rapide
Set pentru unelte 40x40cm + 7cutii

Set pentru unelte 40x40cm + 7cutii

<p>Numărul de stele este</p> 5 din 5
Disponibil
38,95 Lei
32,73 Lei fără TVA
Perete practic pentru scule pentru atelier, service sau garaj. Dimensiuni perete 40cmx40cm + 7cutii.
Informații rapide
Perete instrument 386x18x130mm 2buc

Perete instrument 386x18x130mm 2buc

Disponibil
24,15 Lei
20,29 Lei fără TVA
Peretele de scule cu dimensiunile 386x18x130mm 2 buc este un ajutor practic pentru fiecare atelier. Construiește un zid pentru instrumente…
Informații rapide
Cârlig dublu 40mm, 3 bucCârlig dublu 40mm, 3 buc

Cârlig dublu 40mm, 3 buc

Disponibil
53,75 Lei
45,17 Lei fără TVA
Cârlige duble din metal, cu o lungime de 40 mm pentru panoul de perete perforat pentru unelete, destinate agățării uneltelor, 3buc.
Informații rapide
Cârlig simplu 40mm, 5bucCârlig simplu 40mm, 5buc

Cârlig simplu 40mm, 5buc

Disponibil
53,75 Lei
45,17 Lei fără TVA
Cârlige metalice cu lungimea de 40 mm pentru panoul de scule metalic, perforat, destinate agățarii sculelor 5 buc.
Informații rapide
Cârlig pentru cheiCârlig pentru chei

Cârlig pentru chei

Disponibil
27,64 Lei
23,23 Lei fără TVA
Cârlig de metal pentru chei, pentru panoul de perete metalic perforat, destinat agățării sculelor.
Informații rapide
Cârlig  85 mm, 5 bucCârlig  85 mm, 5 buc

Cârlig 85 mm, 5 buc

Disponibil
61,15 Lei
51,39 Lei fără TVA
Cârlige de metal cu lungimea de 85mm, pentru panoul de perete perforat pentru unelete, destinate agățării uneltelor, 5 buc.
Informații rapide
Suport pentru cleștiSuport pentru clești

Suport pentru clești

Disponibil
13,79 Lei
11,59 Lei fără TVA
Suport metalic pentru clești, pentru panoul de perete metalic perforat, destinat agățării sculelor.
Informații rapide
Suport scule 580x158mm RedSuport scule 580x158mm Red

Suport scule 580x158mm Red

<p>Numărul de stele este</p> 5 din 5
Disponibil
24,15 Lei
20,29 Lei fără TVA
Suport pentru scule/raft de 580 x 158 mm în roșu. Construiește un perete pentru instrumente conform ideilor tale.