Încheiați haosul și organizați-vă uneltele în atelier. La locul de muncă, ordinea, organizarea și promptitudinea sunt cheia. Puneți capăt dezordinii între uneltele de lucru odată pentru totdeauna. Spațiul dvs. de lucru va căpăta un aspect nou, iar sculele dvs. vor fi aranjate frumos. panourile de perete pentru scule, sunt o alegere excelentă pentru orice garaj, atelier sau încăpere. Sunt un ajutor practic ca organizator, pentru șurubelnițe, chei, piulițe, șuruburi, dibluri și alte unelte. Spațiul nefolosit deasupra mesei de lucru, este ideal pentru agățarea unui panou de perete. Datorită dimensiunilor sale practice, ocupă mult mai puțin spațiu în comparație cu un dulap, sau raft. De asemenea vă oferă mai mult spațiu pe suprafața de lucru. Panourile sunt ușoare și realizate din plastic rezistent. Întregul set este rezistent la grăsimi, ulei, substanțe chimice și temperaturi extreme. 

Panoul (organizatorul) de scule este format din plăci pe care le puteți monta vertical sau orizontal. Puteți personaliza configurația după bunul plac. De asemenea, puteți depozita plăcile una lângă cealaltă într-un singur plan. Panoul mai conține cutii și suporturi pentru chei, clești și șurubelnițe.

Agățași șurubelnițele, sculele și alte unelte, fără de care nu vă puteți imagina munca dvs. De acum veți avea totul la îndemână. Organizarea clară vă va economisi timp și nervi.

Un mare avantaj este designul modular, care permite aranjarea arbitrară a elementelor după cum este necesar. Panoul perforat pentru scule, oferă posibilitatea de a agăța cutii și suporturi în orice loc. Dacă panoul nu vă mai ajunge, îl puteți extinde și completa liniștit. Cu toate acestea, măsurați întotdeauna bine spațiul înainte de a cumpăra, astfel încât panoul să se potrivească în locul pe care l-ați ales.

Mânerele rezistente și rafturile pentru scule, sunt un plus excelent, pentru a ajuta la depozitarea uneltelor mai lungi (ciocan, șurubelniță, clești, chei). 

Importantă este și capacitatea portantă a panoului în sine, dar și a cutiilor și suporturilor individuale. Organizatorul de perete poate susține de obicei aproximativ 20 de kilograme.

Panoul de perete este potrivit și sub formă de cadou pentru un pasionat, sau meșter profesionist.

În această categorie, puteți alege un panou dintr-o gamă largă de dimensiuni, sau elemente pentru depozitarea sculelor. Nu găsiți nici unul dintre panouri ca fiind potrivit pentru dvs? Compuneți propriul panou la comandă! Alegeți panoul de perete, cutiile de plastic și suporturile pentru scule conform pretențiilor dvs. 

Dacă aveți nevoie de sfaturi privind configurarea atelierului dvs., citiți: Amenajarea atelierului: Cum vă organizați uneltele?

Informații rapide
Suport scule 580x158mm RedSuport scule 580x158mm Red

Suport scule 580x158mm Red

<p>Numărul de stele este</p> 3 din 5
Disponibil
24,16 Lei
20,30 Lei fără TVA
Suport pentru scule/raft de 580 x 158 mm în roșu. Construiește un perete pentru instrumente conform ideilor tale.
Informații rapide
Perete pentru unelte 576 x 390 mm 1bucPerete pentru unelte 576 x 390 mm 1buc

Perete pentru unelte 576 x 390 mm 1buc

<p>Numărul de stele este</p> 5 din 5
Disponibil
24,16 Lei
20,30 Lei fără TVA
Perete practic pentru scule pentru atelier, service sau garaj. Dimensiuni perete 576mm x 390mm, perete fara cutii si rafturi.
Informații rapide
Suport scule 190x111mm Red 2buc

Suport scule 190x111mm Red 2buc

<p>Numărul de stele este</p> 1 din 5
Disponibil
14,33 Lei
12,04 Lei fără TVA
Suport pentru scule/raft din 2 piese cu dimensiunile 190 x 111 mm in roșu. Construiește un perete pentru instrumente conform ideilor tale.
Informații rapide
Suport scule 20buc Red

Suport scule 20buc Red

<p>Numărul de stele este</p> 3 din 5
Disponibil
19,25 Lei
16,18 Lei fără TVA
Set unelte pentru agatat tabla 20buc. Construiește un zid pentru instrumente conform ideilor tale.