Solar de grădină 2x4,5m cu filtru UV PREMIUM

Solar de grădină 2x4,5m cu filtru UV PREMIUM

Solar de grădină de calitate cu filtru UV și dimensiune 2x4,5 m. Construcția din oțel și folia din PE multistrat cu bandă PP asigură stabilitate și durată lungă de viață. Solarul are secțiuni de 1,5 metri (cu două ferestre orientate una spre cealaltă). mai multe

Cod produs: B-SK-99/96
Trimitem mâine 19.05.2022
Disponibil
834,36 Lei -2% 814,28 Lei
684,27 Lei fără TVA
buc
Specialistul nostru vă va sfătui referitor la acest produs
9:00 - 17:30
sau

Solar de grădină de calitate 2 x 4,5 m cu filtru UV

Solariile noastre sunt ideale pentru cultivarea plantelor. Acestea oferă condiții perfecte pentru creșterea culturilor și protecție împotriva intemperiilor. Sunt cu adevărat mari ajutoare pentru orice grădinar pasionat.

Solar are secțiuni de 1,5 m

Pe lungimea sa, la fiecare 1,5 m există o secțiune cu două ferestre opuse - fiecare secțiune are 2 ferestre proprii situate pe laturile opuse.

Caracteristicile cheie ale serelor noastre de grădină:

● Construcție zincată durabilă
● Ferestre cu plase pentru insecte și dăunători
● Folie PE de calitate cu armătură din plasă PP dotată cu filtru UV
● Profil de țevi din oțel brut 0,7 x 24mm PREMIUM QUALITY
● Bandă Velcro
● Instalare ușoară
● Folia: 140 g/m 2

Ce anume determină calitatea înaltă a serelor noastre?

● Folosim doar materiale de cea mai înaltă calitate - un material PE transparent cu un filtru UV cu o plasă PP verde inserată în structura foliei. Aceasta crește rezistența la tracțiune a foliei și creează condiții foarte bune pentru dezvoltarea plantelor.

● Confort și funcționalitate în utilizarea de zi cu zi

● Ferestrele închise cu plase anti insecte asigură circulația necesară a aerului și reglează temperatura și umiditatea

● Funcționalitatea tunelului este extinsă cu o ușă largă cu bandă velcro dublă și fiabilă

● Înălțimea optimă (200 cm) permite mișcarea și munca liberă

● Instalare foarte ușoară și capacitatea de a muta rapid tunelul în orice loc din grădină

Aplicarea foliei:

Folia este întinsă cel mai bine pe o foaie de folie atunci când structura sa este moale - așa că, după despachetare, lăsați-o să stea o vreme (20-30 minute) pentru a se încălzi și a se înmuia. Cel mai ideal este să-l aplicați pe vreme frumoasă și însorită.

DIMENSIUNI:

AVERTISMENT:

Structura serei trebuie să fie plană și verticală, încuietorile de la intrări trebuie să se poată închide liber după întinderea foliei. Folia nu trebuie întinsă foarte tare - risc de deteriorare/rupere. Foliile trebuie întinse într-o zi caldă și însorită. După despachetarea foliei, așteptați 20-30 de minute pentru ca acesta să se încălzească la aer. Dacă suprafața este moale, puteți începe să întindeți folia. Sera din folie nu trebuie așezată în locuri expuse la vânt puternic. Așezați mărfurile într-un loc cu un obstacol care reduce rafalele de vânt. Dacă se raportează vânt puternic și sera se află într-un loc expus la vânt, folia trebuie îndepărtată imediat. Vânturile puternice pot distruge construcția serei. În timpul iernii, foliile trebuie îndepărtate pentru a preveni acumularea de zăpadă, care poate deteriora construcția serei. Deteriorarea mecanică a serei de grădină cauzată de furtuni, grindină, furtuni de zăpadă, vânturi puternice, ploi abundente nu sunt supuse reclamației produsului.

Parametri
Culoare solar
Gramaj folie
Grosimea tubului de folie
Profil tub solar
Dimensiunea foliei
Înălțimea solarului
2 m
Tipul structurii pentru dezvoltarea plantelor