Masă din lemn pentru copii MULTI + 2 scaune

Masă din lemn pentru copii MULTI + 2 scaune

O masă multifuncțională din lemn cu două scaune în stil scandinav este un accesoriu ideal pentru orice cameră de copii. mai multe

Cod produs: B-SK-6779
Trimitem mâine 22.09.2021
Disponibil
575,29 Lei
483,44 Lei fără TVA
buc
Specialistul nostru vă va sfătui referitor la acest produs
9:00 - 17:30
sau

Acest set minunat de masă cu scaune pentru toți copiii jucăuși își va găsi cu siguranță locul în locuința dvs. Puteți așeza setul în camera copiilor, în living, în colțul de dining sau în sălile de așteptare. Masa și scaunele au picioare solide din pin care îi conferă stabilitate. Partea superioară a mesei și șezutul scaunelor sunt realizate din placă MDF, ceea ce facilitează întreținerea și este rezistentă la deteriorare sau zgârieturi.

1_10

Masa servește drept un colț de artă, unde sunt create lucrări de artiști mici. Una dintre părțile plăcii superioare poate fi transformată într-o tablă de scris cu creta, doar se întoarce și este gata de utilizare. Sub placă este ascuns un organizator cu 4 compartimente spațioase, în care veți găsi instrumente de desen și blocuri de construcție. Organizatorul va păstra ordinea sub masă, iar copiii își vor dezvolta obiceiul de a face curățenie după ce termină cu joaca.

1_7           1_8

Dimensiuni masă: 

Lungimea: 61 cm

Lățimea: 62 cm

Înălțimea: 49 cm

1_5

Dimensiuni scaune: 

Înălțimea: 56 cm

Lățimea: 28 cm

Adâncime șesut: 25 cm

Înălțime șezut: 28 cm