Masă de toaletă Madamme ROSE

Masă de toaletă Madamme ROSE

steluță 1 steluță 2 steluță 3 steluță 4 steluță 5
1 Evaluare
<p>Numărul de stele este</p> 5 din 5

Masa de toaletă Madamme Rose este ideală pentru toate fetele, femeile și sufletele romantice care se vor îndrăgosti de ea nu numai pentru designul său, ci și pentru caracterul practic. mai multe

Cod produs: B-SK-99/308
Trimitem mâine 29.10.2021
Disponibil
566,16 Lei -10% 511,21 Lei
429,59 Lei fără TVA
buc
Specialistul nostru vă va sfătui referitor la acest produs
9:00 - 17:30
sau

Masa de toaletă Madamme Rose

Dacă ești în căutarea unui loc cu o notă de istorie și romantism, în care să îți poți descoperi farmecul, această masă de toaletă Madamme a fost concepută pentru tine. Pe lângă farmecul francez, chiar și în ciuda dimensiunilor sale compacte, aceasta ascunde un spațiu generos compus din trei sertare și o oglindă rotundă. Include, de asemenea, un scaun tapițat confortabil, cu un model fin.Un loc doar al tău unde îți poți pune trusa/setul sau produsele de machiaj pentru a avea tot ce îți trebuie atunci când dorești să ai grijă de tine.

4802

Masa de toaletă modernă, dar sublimă Madamme, cu oglindă, este proiectată într-un stil contemporan, dar datorită designului său impresionant, păstrează eleganța celei mai romantice perioade. În timp ce designul său alb aduce o atemporalitate de bun gust, calitatea materialelor utilizate aduce la rândul său, durabilitate fiabilă pentru mulți ani.

4802-4

Această masă de toaletă oferă și un spațiu generos compus din trei sertare, în care poți ascunde o colecție completă de produse cosmetice, bijuterii sau accesorii. Le vei avea întotdeauna la îndemână într-un sistem bine organizat. Datorită oglinzii rotunde, vei observa orice greșeală de frumusețe. Cu siguranță vei aprecia această masă de toaletă și datorită scaunului confortabil tapițat, pe care îl poți introduce direct sub masă după utilizare.

Detalii• Dimensiuni (LxAxÎ): 
  • masa: 80 x 40 x 137 cm
  • scaunul: 50 x 30 x 40 cm
  • oglinda: 39 x 55 cm

 

Pachetul conține:
  • Masă de toaletă
  • Scaun confortabil
  • Oglindă
  • Instrucțiuni de asamblare

 

 

mânerele pot fi diferite