Afumătoarea din lemn Salsiccia - Lamiera


O afumătoare din lemn de pin de calitate superioara cu o camera spatioasa de 50X50X80cm cu acoperis din lemn, fara placa metalica in interior, va fi o alegere excelenta pentru toate delicatesele tale de casa! mai multe

Producător: Bestent Cod produs: B-SK-12975 Transport și plată

Produsul nu mai este oferit

O afumătoare din lemn de pin de calitate superioara cu o camera spatioasa de 50X50X80cm cu acoperis din lemn, fara placa metalica in interior, va fi o alegere excelenta pentru toate delicatesele tale de casa! mai multe

Producător: Bestent Cod produs: B-SK-12975 Transport și plată

Afumătoarea din lemn Salsiccia - Lamiera

Afumătoare din lemn, pentru grădină, pentru producerea de carne, pește, brânză și cârnați, grozav afumate. Până la 25 kg de carne pot fi găzduite într-o afumătoare cu o cameră suficient de spațioasă, care măsoară 50 x 50 x 80 cm. Camera este realizată din lemn de pin de calitate superioară, cu o grosime de 22 mm, cu o toleranță de +/- 3 mm. Lemnul este certificat EFC și, prin urmare, nu conține substanțe toxice. Lemnul de pin este vopsit doar din exterior, ceea ce îl protejează de condițiile meteorologice. Întreaga afumătoare este construită pe 4 picioare stabile.

 

PROPRIETATI: 

  • Camera de afumat cu usa 50X50X80cm
  • Acoperiș din lemn (servește ca „decor” în timpul afumatului, trebuie lăsat jos și prins cu saci de iută)
  • Fără tablă în interior
  • Punct focal
  • Cuptor de fum
  • Termometru
  • 6 carlige pentru agatat
  • saci de iută
  • Deflector

BENEFICIILE:

  • Afumătoarea este complet construită și asamblată din lemn masiv de calitate.
  • Lemnul de pin rezistă la despicarea scândurilor, așa că în combinație cu elemente metalice vei afuma câțiva ani
  • Un deflector de fum cu înălțimea corectă este situat în partea de jos a camerei
  • În interiorul camerei sunt 6 cârlige pentru agățat
  • În exteriorul ușii veți găsi un termometru, datorită căruia puteți monitoriza dacă afumați toate alimentele la temperatura potrivită. Informațiile exacte despre temperatură sunt furnizate de o sondă de temperatură care măsoară temperaturi de la 0 la 300 ° C.

SFATURI PENTRU TINE:

  • Baza oricărui afumat de calitate este temperatura potrivită. Puteți afuma alimente la trei temperaturi.
  • Afumare la rece (18 - 25 ° C) - tipuri selectate de pește, salam, cârnați
  • Afumare cu fum fierbinte (30 - 40 ° C) - specialități de pește, slănină, carne afumată
  • Afumare cu fum fierbinte (70 - 90 ° C) - afumare combinată cu încălzire - pește, șuncă, cârnați

AVERTIZARE

Coșul de fum și afumătoarea în sine nu sunt tratate cu niciun produs chimic pentru a nu afecta gustul și mirosul cărnii afumate.