Afumătoare din lemn 50x50x70cm
Producător: BestentCod produs: B-SK-21007 Transport și plată
Afumătoarea noastră din lemn cu dimensiunile de 50x50x70 cm, cu termometru, este un accesoriu grozav pentru fiecare pasionat de afumare acasă. În primul rând afumătoarea noastră din lemn este realizată din lemn de calitate, rezistent la căldură și umiditate. mai multe
Afumătoarea noastră din lemn cu dimensiunile de 50x50x70 cm este un accesoriu perfect pentru fiecare pasionat de afumare acasă. În primul rând afumătoarea noastră din lemn este realizată din lemn de calitate, rezistent la căldură și umiditate, ceea ce garantează durata de viață lungă și fiabilitatea acestui produs. Lemnul oferă afumătoarei un aspect natural și rustic, care se va potrivi perfect în fiecare grădină, sau exterior.
Cu dimensiunile de 50x50x70 cm afumătoarea noastră este suficient de mare, pentru a încăpea în ea sufucientă carne la afumat, pentru întreaga familie sau pentru un grup mai mare de prieteni. Dimensiunea sa o face, de asemenea, suficient de compactă, pentru a se potrivi în majoritatea spațiilor de grădină, sau terase.
Caracteristicile afumătoarei
- prelucrare precisă și atentă
- realizată din tablă groasă laminată la rece
- afumătoarea este realizată din lemn de molid sacndinav
- șemineul și țevile sunt vopsite cu vopsea termorezistentă 900°C
- echipată cu termometru
- șemineul are regulator de alimentare cu aer
- după despachetare produsul este gata de utilizare
- elemente din lemn ale afumătoarei impregnate anti-incendiu
DIMENSIUNILE EXTERIOARE ALE FOCARULUI
- înălțime - 30 cm
- lățime - 25 cm
- lungime - 30 cm
DIMENSIUNILE INTERIOARE ALE FOCARULUI
- înălțime - 25 cm
- lățime - 25 cm
- adâncime - 29 cm
DIMENSIUNILE AFUMĂTOAREI DE LEMN
- dimensiuni 50 x 50 x 70 cm
inclus în preț:
- afumătoare din lemn
- suport
- focar
- horn: 2 x țeavă dreaptă, 1 x cot
- 3x bări pentru atârnare
- 6 x cârlige din oțel inoxidabil
Sfaturi pentru dvs:
Baza afumării de calitate, este temperatura potrivită. Puteți afuma alimente, la trei temperaturi.
- Afumarea cu fum rece (18 – 25 °C) – tipuri de pește alese, salam, cârnați
- Afumarea cu fum cald (30 – 40 °C) – specialități de pește, clisă, carne afumată
- Afumarea cu fum fierbinte (70 – 90 °C) – afumare combinată cu încălzire – pești, șuncă, crenvurști