Mobilier de grădină

Reînnoiți-vă grădina, cu mobilier de grădină elegant, la prețuri avantajoase. La noi veți găsi masă de grădină cu scaune, umbrelă de soare practică, cu suport – potrivită nu doar pentru grădină, dar și pe balcon, sau pe terasă. Copiii dvs se vor distra în grădină cu noul leagăn pentru copii. Iar în timpul acesta dvs vă puteți relaxa într-un fotoliu confortabil de grădină și vă puteți bucura de fiecare zi în grădina dvs frumoasă.

Mese de grădină

Mesele de grădină sunt create pentru utilizare în special în exterior. Măsuța pliabilă de grădină este grozavă ca o măsuță laterală practică pentru mărunțișuri, sau pentru cina unui cuplu pe balcon, sau terasă. Masa pliabilă mare, vă va fi utilă atunci când veți avea musafiri la grătar- pentru aceasta puteți achiziționa și băncile pliabile de catering! Sau alegeți direct un set de masă cu bănci pentru exterior.  

Scaune de grădină

Pentru o ședere confortabilă în grădina dvs, sau pe terasă, alegeți să achiziționați scaune de exterior practice. Setul cu două scaune reglabile va servi pentru savurarea coktail-urilor de vară în cuplu, iar pentru citirea unei cărți în serile lungi de vară, cea mai potrivită alegere este fotoliul Poltrona

Șezlonguri de grădină

Pentru relaxarea netulburată în grădină, alegerea perfectă sunt șezlongurile de grădină! Șezlongurile reglabile din lemn, le veți prețui și în excursii, sau la plajă, deoarece sunt ușor depozitabile și încap și în portbagajul mașinii. Pentru o relaxare de lux, ideale sunt șezlongurile reglabile cu baldachin, datorită căruia nu veți fi deranjați de soarele direct, în timp ce veți face plajă și vă veți relaxa fără griji.  

Umbrele de soare

Protecție împotriva soarelui arzător și o zonă umbrită pentru răcorirea în zilele toride - doar sub o umbrelă de soare! Umbrela de soare va crea o umbră plăcută în grădina dvs, iar în magazinul nostru online, găsiți o mulțime de culori, care se vor asorta cu decorul grădinii dvs. Parte a achiziței trebuie să fie și un suport de calitate, care menține în mod fiabil umbrela de soare pe loc, chiar și în cazul vântului mai puternic. 

Leagăne

Bucurie pentru cei mari și cei mici – pe balansoar! Pentru copiii dvs avem leagăne sigure din lemn, care îi vor distra ore întregi. Pentru cei mici alegeți un leagăn din lemn cu structură de susținere, iar pentru cei mai mari puteți alege legănul de tipul Cuib de barză

Dacă doriți să vă relaxați corespunzător în grădină, un hamac sau un fotoliu balansoar vor fi locul perfect pentru o relaxare desăvârșită.