Creați-vă propriul regat chiar în casa dvs. O măsuță de toaletă vă permite să creați un colț, care va fi doar al dvs. Alegeți dintr-o varietate de stiluri și culori cea, care se potrivește cel mai bine casei dvs.

Cum să alegeți măsuța de toaletă?

Atunci când alegeți o masă de toaletă, determinați scopul utilizării acesteia. Design-ul este de asemenea, un element foarte important. O parte comună a meselor de toaletă este oglinda, care este de obicei încorporată în masă.

Atunci când alegeți o masă de toaletă, nu uitați nici de sertarele și compartimentele în care puteți depozita produse cosmetice, parfumuri sau coliere.

Veți avea nevoie și de un scaun confortabil pentru măsuța de toaletă - ideal un taburet, iar la alegerea acestuia, aveți grijă la înălțime. Unele măsuțe de toaletă vin cu tot cu scaun, la celelalte va trebui să alegeți dvs. Tabureții au propriul spațiu de depozitare, dar există și scaune fără spațiu de depozitare.

Acordați prioritate unei măsuțe cu oglindă iluminată – iluminatul este parte a măsuței de toaletă. O astfel de masă de toaletă este potrivită și pentru o parte mai întunecată a camerei.

Funcționalitatea mesei de toaletă

În orice caz, alegeți o masă care are cel puțin 1 sau 2 sertare și alte locuri de depozitare. O masă de toaletă fără aceste accesorii își va pierde sensul.

Dimensiunea mesei de toaletă

Atunci când alegeți o masă, luați în considerare aspectul spațial al camerei. Puteți alege nu doar mese mai mici, ci și mese mai mari, care sunt potrivite pentru încăperi mai mari. De asemenea,unele mese de toaletă le puteți amplasa și pe colț.

Materiale

Decorațiile trebuie să se potrivească cu materialul folosit în cameră. Dacă aveți mobilă din  lemn în camera dvs., încercați să găsiți alternative din lemn. Lemnul nu este doar atemporal și durabil, ci și de cea mai înaltă calitate. Ani mai târziu, va arăta în continuare ca nou.

Totuși, dacă preferați o variantă vintage, clasică sau o altă variantă ultra-modernă (de exemplu FOXIGY), întotdeauna aveți de unde alege. Unele mese de toaletă au și accesorii din catifea. 

Informații rapide Reducere -14%
Masă de toaletă Primadonna WHITEMasă de toaletă Primadonna WHITE

Masă de toaletă Primadonna WHITE

<p>Numărul de stele este</p> 4 din 5
Disponibil
507,78 Lei 587,11 Lei
426,71 Lei fără TVA
Masa de toaletă Primadonna WHITE este ideală pentru toate fetele, femeile și sufletele romantice care se vor îndrăgosti de ea nu numai…
Informații rapide
Masă de toaletă Princess ROSEMasă de toaletă Princess ROSE

Masă de toaletă Princess ROSE

Disponibil
537,74 Lei
451,88 Lei fără TVA
Fiecare prințesă, regină sau împărăteasă are nevoie de propriul spațiu de înfrumusețare. Găsește-l pe al tău cu masa de toaletă Princess.…
Informații rapide
Masă de toaletă Princess WHITEMasă de toaletă Princess WHITE

Masă de toaletă Princess WHITE

Disponibil
537,74 Lei
451,88 Lei fără TVA
Masa de toaletă Princess WHITE îți va îndeplini visul de a avea propriului tău colț cosmetic cu o oglindă mare și spațiu de depozitare…
Informații rapide
Masă de toaletă Primadonna ROSEMasă de toaletă Primadonna ROSE

Masă de toaletă Primadonna ROSE

<p>Numărul de stele este</p> 3 din 5
Disponibil
587,11 Lei
493,37 Lei fără TVA
Masa de toaletă elegantă Primadonna ROSE este ideală pentru toate fetele, femeile și sufletele romantice care se vor îndrăgosti de ea nu…