Creați-vă propriul regat chiar în casa dvs. O măsuță de toaletă vă permite să creați un colț, care va fi doar al dvs. Alegeți dintr-o varietate de stiluri și culori cea, care se potrivește cel mai bine casei dvs.

Cum să alegeți măsuța de toaletă?

Atunci când alegeți o masă de toaletă, determinați scopul utilizării acesteia. Design-ul este de asemenea, un element foarte important. O parte comună a meselor de toaletă este oglinda, care este de obicei încorporată în masă.

Atunci când alegeți o masă de toaletă, nu uitați nici de sertarele și compartimentele în care puteți depozita produse cosmetice, parfumuri sau coliere.

Veți avea nevoie și de un scaun confortabil pentru măsuța de toaletă - ideal un taburet, iar la alegerea acestuia, aveți grijă la înălțime. Unele măsuțe de toaletă vin cu tot cu scaun, la celelalte va trebui să alegeți dvs. Tabureții au propriul spațiu de depozitare, dar există și scaune fără spațiu de depozitare.

Acordați prioritate unei măsuțe cu oglindă iluminată – iluminatul este parte a măsuței de toaletă. O astfel de masă de toaletă este potrivită și pentru o parte mai întunecată a camerei.

Funcționalitatea mesei de toaletă

În orice caz, alegeți o masă care are cel puțin 1 sau 2 sertare și alte locuri de depozitare. O masă de toaletă fără aceste accesorii își va pierde sensul.

Dimensiunea mesei de toaletă

Atunci când alegeți o masă, luați în considerare aspectul spațial al camerei. Puteți alege nu doar mese mai mici, ci și mese mai mari, care sunt potrivite pentru încăperi mai mari. De asemenea,unele mese de toaletă le puteți amplasa și pe colț.

Materiale

Decorațiile trebuie să se potrivească cu materialul folosit în cameră. Dacă aveți mobilă din  lemn în camera dvs., încercați să găsiți alternative din lemn. Lemnul nu este doar atemporal și durabil, ci și de cea mai înaltă calitate. Ani mai târziu, va arăta în continuare ca nou.

Totuși, dacă preferați o variantă vintage, clasică sau o altă variantă ultra-modernă, întotdeauna aveți de unde alege. Unele mese de toaletă au și accesorii din catifea.

Informații rapide
Masă de toaletă Majesty SILVERMasă de toaletă Majesty SILVER

Masă de toaletă Majesty SILVER

Disponibil
888,94 Lei
747,01 Lei fără TVA
Măsuța de toaletă Majesty este special creată pentru toate fetele, femeile și sufletele romantice.Veți îndrăgi acest produs nu numai pentru…
Informații rapide
Masă de toaletă Primadonna WHITEMasă de toaletă Primadonna WHITE

Masă de toaletă Primadonna WHITE

Disponibil
620,29 Lei
521,25 Lei fără TVA
Masa de toaletă Primadonna WHITE este ideală pentru toate fetele, femeile și sufletele romantice care se vor îndrăgosti de ea nu numai…
Informații rapide
Măsuță de toaletă cu oglindă LED Vanessa WhiteMăsuță de toaletă cu oglindă LED Vanessa White

Măsuță de toaletă cu oglindă LED Vanessa White

Stoc epuizat
1 204,47 Lei
1 012,16 Lei fără TVA
Măsuța de toaletă Vanessa, vă va îndeplini visul de a avea propriul colț de frumusețe, cu o oglindă mare cu LED și spațiu de depozitare…
Informații rapide
Măsuță de toaletă cu oglindă LED Daniella SonomaMăsuță de toaletă cu oglindă LED Daniella Sonoma

Măsuță de toaletă cu oglindă LED Daniella Sonoma

Stoc epuizat
1 300,89 Lei
1 093,18 Lei fără TVA
Măsuța de toaletă Daniella, îți va îndeplini visul propriului colț de cosmetică, cu o oglindă mare cu LED și spațiu de depozitare pentru…
Informații rapide
Taburet WHITE BarrocoTaburet WHITE Barroco

Taburet WHITE Barroco

Stoc epuizat
169,29 Lei
142,26 Lei fără TVA
Taburet frumos în stil rustic potrivit pentru orice masă de toaletă sau cosmetică.
Informații rapide
Masă de toaletă cu oglindă LED Elisa WhiteMasă de toaletă cu oglindă LED Elisa White

Masă de toaletă cu oglindă LED Elisa White

Stoc epuizat
785,83 Lei
660,36 Lei fără TVA
Masa de toaletă Elisa vă va îndeplini visul propriului vostru colț cosmetic cu o oglindă LED și loc de depozitare pentru produse cosmetice,…
Informații rapide
Masă de toaletă cu oglindă LED Daniella Dub craftMasă de toaletă cu oglindă LED Daniella Dub craft

Masă de toaletă cu oglindă LED Daniella Dub craft

Stoc epuizat
1 292,96 Lei
1 086,52 Lei fără TVA
Masa de toaletă Daniella vă va îndeplini visul propriului vostru colț cosmetic cu o oglindă mare și loc de depozitare pentru produse…