Conducerea cu roțile neechilibrate este foarte neplăcută. Vibrații ale volanului, caracteristici de conducere slabe și uzură excesivă a anvelopelor, amortizoarelor, suspensiilor și altele asemenea. Nici nu se pune problema siguranței în acest caz. Aparatele de echilibrat roți, pot măsura cu ușurință dezechilibrul și pot determina locul de plasare a contra-greutății. Prin urmare, este necesar să echilibrați roțile de fiecare dată când schimbați anvelopele.

Astăzi nici nu ne mai putem imagina un service, fără un aparat de echilibrat roți. Acesta face parte dintre echipamentele de bază ale unui service auto. Alegeți din gama noastră largă de aparate de echilibrare roți, fiabile pentru echilibrarea roților mașinilor, camioanelor, sau motocicletelor. Compatibile cu jante din tablă, sau aluminiu. Oferta include și mașini de echilibrat automate și semiautomate, care vă vor facilita munca, datorită funcțiilor pe care le conțin. Nu mai este nevoie să introduceți manual parametrii roții, deoarece echilibratorul automat îi încarcă singur pentru dvs. Unele echilibratoare dispun de programul ALU-S, care vă va găsi locul potrivit pentru montarea contragreutăților. Sunt extrem de precise datorită sistemului de senzori piezoelectrici. Vor sesiza chiar și cel mai mic dezechilibru al roții. Pornirea automată după închiderea capacului de protecție este, de asemenea, o funcție practică.  Datorită echilibratorului potrivit, munca dumneavoastră în service, va fi rapidă și eficientă. Toate mașinile de echilibrat au măsurători precise și fiabile

În plus, vă oferim și o serie de accesorii și piese de schimb. Nu uitați să comandați greutăți de echilibrare, pentru echilibrarea corectă a roților. Acestea se împart în greutăți care se aplică prin batere, sau greutăți autoadezive. O categorie separată este pulberea de echilibrare, care este potrivită pentru autobuze, camioane, troleibuze etc.