Lăzile de nisip pentru copii, sunt o modalitate excelentă, de a muta atmosfera de pe plajă, direct în grădina dvs. În afară de distracție, acestea oferă și beneficii extraordinare – referitor la dezvoltarea copilului. Copiii își pot dezvolta abilitățile motorii de bază, turnând nisip în diferite forme, jucându-se cu lopățica, sau făcând alte mișcări.

La ce trebuie să fiți atenți atunci când alegeți o ladă de nisip?

Atunci când alegeți o ladă de nisip pentru copii, trebuie să vă gândiți la mai mulți factori.

Dimensiunea zonei este esențială

Lăzile de nisip vin în diferite dimensiuni, dar dvs trebuie să vă gândiți la dimensiunea reală a spațiului în care se află nisipul. Unele lăzi de nisip au margini și laterale mai mari și doar o zonă mică pentru nisip. Dacă aveți mai mulți copiii și vă doriți ca aceștia să se poată juca împreună, trebuie să luați în considerare acest aspect înainte de alegerea unei lăz.

Nu uitați nici de nisip

Lăzile de nisip nu se livrează cu tot cu nisip. Pentru a umple zona de nisip, trebuie să achiziționați și câțiva saci de nisip.

Gândiți-vă și la o prelată

Dacă țineți lada de nisip în exterior, veți avea nevoie și de o prelată. În afară de faptul că prelata protejează nisipul de murdărie și impurități, frunze, sau ploaie, de asemenea, protejează și lada de nisip pentru a nu deveni un refugiu pentru pisici, vulpi și alte animale.

Ladă de nisip cu/fără podea

Unele lăzi de nisip vin fără podea. De aceea ar trebui să vă gândiți bine unde doriți să amplasați lada de nisip. Dacă o amplasați pe o zonă pavată, în cazul în care veți dori să o mutați, întreg procesul se poate complica.

Dacă amplasați lada de nisip pe gazon, în timp, umezeala și buruienile pot pătrunde în nisip. În cazul în care lada de nisip nu are podea, alegeți o inserție separată pe care să o plasați sub ladă.

Unele lăzi de nisip care nu au podea, se livrează automat cu prelată și agrotextil.

ladă de nisip cu umbrire

Unele lăzi de nisip dispun de protecție UV sub formă de umbrelă sau adăpost. Gândindu-vă unde ați putea plasa lada de nisip, va determina dacă aveți nevoie de una dintre aceste opțiuni, sau nu. Dacă aveți un spațiu exterior umbrit, este posibil să nu aveți nevoie de nimic în plus.

Rezistența lăzii de nisip

Lăzile de nisip sunt de obicei accesorii permanente în grădină, așa că trebuie să fie durabile. majoritatea lăzilor de nisip sunt fabricate din plastic, sau lemn masiv, care este rezistent la intemperii.

Tipul nisipului

Indiferent de vârsta copilului dumneavoastră, folosiți întotdeauna nisip de joacă pentru copii care a fost spălat, sortat și amestecat corespunzător. Nisipul de joacă este mai moale și mai sigur decât nisipul de construcție, nu este toxic și nu pătează hainele.

Vârsta copilului

Lăzile de nisip sunt potrivite pentru copii începând de la 18 luni. În acest moment, ei sunt pregătiți din punct de vedere al dezvoltării pentru jocuri și nu vor sta pur și simplu inactiv în lada de nisip, sau vor gusta nisipul.

Lăzile de nisip sunt îndrăgite de toți copiii, așadar acestea nu ar trebui să lipsească de la spațiile de joacă, din grădină, sau din spatele casei. Creați împreună cu copiii dvs cel mai frumos castel de nisip și tort, într-o ladă de nisip clasică. Nu uitați să le achiziționați și forme și lopățică, datorită cărora joaca în nisip va căpăta o nouă dimensiune.

Informații rapide Lăzi de nisip
Ladă de nisip 120cm + agrotextilLadă de nisip 120cm + agrotextil

Ladă de nisip 120cm + agrotextil

Disponibil
222,06 Lei
186,61 Lei fără TVA
Ladă de nisip din lemn pentru copii, 120cm, din lemn, cu agrotextil, care se pune sub lada de nisip pentru o izolație mai bună.
Informații rapide Lăzi de nisip
Ladă de nisip cu bănci 120cm + prelată + agrotextilLadă de nisip cu bănci 120cm + prelată + agrotextil

Ladă de nisip cu bănci 120cm + prelată + agrotextil

Stoc epuizat
370,10 Lei
311,01 Lei fără TVA
Lada de nisip din lemn, pentru copii, 120 cm cu bănci, este realizată din lemn de pin de calitate superioară. Agrotextil sub lada de nisip…

Achiziționăm o nouă ladă de nisip, din lemn

Achiziționăm o nouă ladă de nisip, din lemn

Și dvs vă gândiți la cum să distrați copiii în weekend, sau în vacanță? Activitatea unui copil la aer liber este foarte importantă în ceea ce privește dezvoltarea, distracția, dar și sănătatea.