Bine ați venit în magazinul nostru online la categoria Irigare, unde veți găsi o gamă largă de produse pentru irigarea eficientă și fiabilă a grădinii dvs. Oferim furtunuri de grădină, sisteme de irigare, conectori și accesorii, care vă vor permite să mențineți grădina dvs în stare optimă, într-un mod simplu și eficient.

Furtunurile noastre de grădină sunt realizate din materiale de calitate, care asigură rezistența acestora la deteriorare și durata lor lungă de viață. Sunt disponibile în diferite lungimi, cu diferite diametre, pentru ca dvs să-l puteți alege pe acela, care corespunde cel mai bine nevoilor dvs. 

Sistemele noastre de irigare vă vor oferi soluția potrivită pentru irigarea automată a grădinii dvs și vă vor facilita îngrijirea plantelor.

Conectorii și accesoriile pentru irigare sunt parte integrantă a oricărui sistem de irigare. Gama noastră largă de conectori și accesorii vă permite să conectați simplu și ușor furtunurile de grădina la sursa de apă, precum și la diferite dispozitive de irigare și duze. Cu ajutorul accesoriilor noastre de calitate veți avea siguranță unei irigări fiabile și eficiente a grădinii dvs.

Investiția într-un sistem de irigare și accesorii de calitate este, o investiție în sănătatea și frumusețea grădinii dvs. 

Vizitați magazinul nostru online și descoperiți oferta noastră largă de furtunuri de grădină, sisteme de irigare, conectori și accesorii, care vă vor permite să vă mențineți grădina într-o stare optimă. Faceți primul pas către o grădină mai frumoasă și mai sănătoasă, chiar astăzi.

Furtunuri de grădină:

  • Oferim furtunuri de diferite lungimi, diametre și materiale, pentru ca dvs să-l alegeți pe cel mai potrivit gazonului, sau grădinii dvs.

Sisteme de irigare:

  • Automatizați irigarea grădinii dvs și economisiți timp și apă, cu ajutorul sistemelor noastre de irigare.
  • Alegeți din diferite tipuri de sisteme, de la sisteme simple prin picurare, până la cele complexe cu pulverizare.

Conectori și accesorii:

  • Completați sistemele de irigare cu diferiți conectori, adaptoare, cuplaje și duze.
Informații rapide
Furtun de grădină 1" 50m SUNFLEXFurtun de grădină 1" 50m SUNFLEX

Furtun de grădină 1" 50m SUNFLEX

Disponibil
344,85 Lei
289,79 Lei fără TVA
Furtun de grădină cu diametru interior 1"(25 mm) cu lungimea de 50 de metri, trei straturi. În interiorul furtunului se află un material,…
Informații rapide
Furtun de grădină 1" 25m verde SPRINTFurtun de grădină 1" 25m verde SPRINT

Furtun de grădină 1" 25m verde SPRINT

Aprovizionăm - acceptăm precomenzi
160,32 Lei
134,72 Lei fără TVA
Furtun de grădină cu diametru interior 1” (25 mm) cu lungimea de 25 de metri, trei straturi. În interiorul furtunului se află un material,…
Informații rapide
Furtun de grădină 1" 25m BLACK COLOURFurtun de grădină 1" 25m BLACK COLOUR

Furtun de grădină 1" 25m BLACK COLOUR

Aprovizionăm - acceptăm precomenzi
201,76 Lei
169,55 Lei fără TVA
Furtun de grădină cu diametru interior 1" (25 mm), 25 de metri lungime, cu trei straturi. Există un material în interiorul furtunului,…