Căutați produse pentru îngrijirea unghiilor, care vă vor garanta unghii sănătoase și frumoase? Categoria noastră Îngrijirea unghiilor oferă o gamă largă de produse și instrumente, care vă vor ajuta să obțineți rezultate profesionale chiar la dvs acasă. 

Unghiile sănătoase și frumoase sunt cartea de vizită a fiecăruia dintre noi. Reușesc să ne sublinieze stilul și să ne ofere mai multă încredere în noi înșine. Însă, unghiile noastre necesită îngrijire periodică, pentru a fi sănătoase și puternice. În categoria Îngrijirea unghiilor veți găsi tot ceea de ce aveți nevoie, pentru o manichiură și o pedichiură perfectă.

Oferim o gamă largă de produse:

  • Lămpi UV/LED: lămpi UV/LED puternice pentru întărirea tuturor tipurilor de gel, ojă semipermanentă
  • Pile și polizoare pentru unghii: Pentru forma și scurtarea unghiilor
  • Genți cosmetice: echipament pentru fiecare cosmeticiană, sau manichiuristă
  • Oje semipermanente: În diferite culori, pentru manichiură și pedichiură perfectă.
  • Straturi de bază: Pentru a proteja unghiile și a extinde durabilitatea ojei.
  • Top-uri: Pentru luciul și rezistența manichiurii și a pedichiurii.
  • Accesorii pentru manichiură și pedichiură: Pentru o manichiură și pedichiură confortabilă și profesională, acasă.

Avantajele produselor noastre pentru îngrijirea unghiilor

  • Unghii sănătoase și puternice: Produsele noastre ajută la întărirea unghiilor, la îmbunătățirea creșterii acestora și la prevenirea fragilității și a despicării.
  • Unghii frumoase și aranjate: Cu ajutorul produselor noastre vă puteți crea manichiura și pedichiura perfectă, care rezistă mult timp și arată superb.
  • Utilizare simplă: Instrumentele și preparatele noastre sunt concepute, pentru a face utilizarea lor cât mai simplă și eficientă posibil.
Informații rapide Reducere -37%
Degresant unghii Cleaner 100ml

Degresant unghii Cleaner 100ml

Disponibil
5,93 Lei 9,35 Lei
4,98 Lei fără TVA
Un degresant de unghii vă va economisi mult timp și efort atunci când vă îngrijiți unghiile. Degresantul pentru unghii este un preparat…
Informații rapide Reducere -37%
Acetonă 100ml

Acetonă 100ml

Disponibil
5,93 Lei 9,35 Lei
4,98 Lei fără TVA
Acetona 100ml pentru unghii vă va economisi mult timp și efort, atunci când vă pregătiți unghiile.Acetona este un produs creat pentru a…
Informații rapide Reducere -10%
Lampă pentru unghii UV / LED 48W SMARTLampă pentru unghii UV / LED 48W SMART

Lampă pentru unghii UV / LED 48W SMART

Disponibil
43,96 Lei 48,79 Lei
36,94 Lei fără TVA
Lampa de unghii UV / LED cu senzor automat și funcție de memorie are o sursă simplă de alimentare printr-un cablu USB, datorită căruia poți…

Cum să vă faceți manichiura cu gel acasă?

Cum să vă faceți manichiura cu gel acasă?

Unghiile îngrijite fac o primă impresie, care este foarte importantă. Dacă ați hotărât, că doriți să vă faceți manichiura cu gel acasă, noi vă oferim procedura, cu ajutorul căreia vă puteți face manichiura perfectă în confortul casei dvs. Cea mai frumoasă manichiură cu gel făcută acasă, vă va economisi banii plătiți pe serviciile scumpe oferite de profesioniști. Manichiura cu gel este rezolvarea potrivită în cazul în care mama natura nu v-a dotat cu unghii puternice și frumoase, sau dacă vă doriți un nou aspect interesant, pentru acestea (ca de exemplu o manichiură cu gel colorată, sau unghii de concediu).