Căutați o soluție fiabilă și accesibilă, pentru spații de depozitare temporare, sau portabile? Aveți nevoie de spațiu de depozitare pentru multe materiale, sau mărfuri? Soluția ideală pentru dvs va fi hala de depozitare cu prelate! Acest ”cort” practic și portabil îl puteți utiliza și pentru evenimente de catering, nunți, evenimente corporate, sau ca spațiu comercial la târguri și expoziții. De exemplu, le puteți folosi pentru a crea o terasă acoperită pentru afacerea dvs, ca stand mobil, sau ca adăpost pentru vehicule. Halele cu prelată asamblate, sunt universale, le puteți asambla ușor și rapid, oriunde. Acestea dispun de prelate impermeabile, așadar mărfurile și materialele dvs vor fi în siguranță.

Alegeți de exemplu o hală de depozitare practică 4x6 metri! Prelata este realizată din polietilenă de calitate, iar structura din oțel de calitate - fapt datorită căruia va rezista și celor mai dificile condiții meteorologice. Prelata este impermeabilă datorită plasei interioare dublu împletite. Hala are două intrări pe ambele părți și prin îndepărtarea unuia dintre panourile laterale, puteți crea cu ușurință alta. 

Căutați ceva mai mare? Hala de depozitare Professional. Prelata este realizată din material PVC rezistent, cu plasă rezistentă în partea interioară. Este rezistentă la radiații UV și garantează durata lungă de viață a pigmentului și a materialului. Este 100 % impermeabilă. Prelata de pe acoperiș este suficient de solidă, pentru a nu se mișca nici în condiții meteorologice mai solicitante. Cortul are o structură consolidată și țăruși de ancorare, pentru o prindere bună de sol.