Cricurile mobile pentru motor facilitează manipularea obiectelor grele în ateliere și service-uri de specialitate. Puteți lucra cu macaraua de atelier nu doar atunci când lucrați cu motorul, ci și atunci când mutați alte obiecte grele prin garaj. Cricurile de motor, cunoscute altfel sub denumirea de girafe, se caracterizează prin prelucrarea de înaltă calitate, materiale rezistente și capacitate mare de încărcare. În acest caz, ridicarea motoarelor și a altor sarcini este gestionată de sistemul hidraulic, ceea ce facilitează foarte mult ridicarea motoarelor și demontarea acestora de pe caroseria vehiculului. Un alt avantaj și parte integrantă a acestor utilaje sunt roțile fixe și rotative, datorită cărora este foarte ușor să mutați obiectul ridicat. 

Atunci când alegeți un cric de motor, nu vă concentrați doar pe capacitatea de încărcare. Verificați calitatea materialelor, rezistența vopselei, care protejează cricul împotriva coroziunii, iar în cazul garajelor și atelierelor mai mici, vă recomandăm să alegeți un cric cu braț pliabil, sau cu posibilitatea de pliere completă, lucru care vă va economisi spațiu și va facilita depozitarea. 

La ridicarea motoarelor, nu uitați de balansier, care minimizează balansarea obiectului atârnat pe elevator, datorită distribuției greutății. 

💡 Amintiți-vă că pistoanele hidraulice ale elevatoarelor de motoare, în cele mai multe cazuri, nu sunt echipate cu niciun dispozitiv de blocare de siguranță, așa că nu-l lăsați sub sarcină pentru o perioadă lungă de timp, deoarece acest lucru ar putea cauza eliberarea hidraulică și căderea bruscă a brațului. Pentru o mai mare siguranță și o muncă mai convenabilă, utilizați suportul pentru motoare. 

Suportul de motor este un ajutor excelent chiar și în timpul lucrărilor de service asupra motorului în sine. După demontarea acestuia cu o girafă, motorul trebuie depozitat undeva înainte de lucru. Suportul de motor este ideal exact pentru acest lucru, acesta ține motorul și datorită capului rotativ, motorul poate fi înclinat la unghiul necesar. Ca și în cazul elevatoarelor, nici suportului nu trebuie să-i lipsească roțile de înaltă calitate, pentru o mișcare ușoară. 

În oferta noastră veți găsi cricuri mobile de motor, așa numitele girafe, sau suporturi de motor și accesoriile necesare acestora.

Vă aducem scule de cea mai înaltă calitate, care nu trebuie să lipsească din nici un service, sau atelier specializat, așa că vom fi bucuroși să vă ajutăm cu alegerea cricului de motor potrivit pentru dvs.

Informații rapide
Piston 8TPiston 8T

Piston 8T

Disponibil
291,05 Lei
244,58 Lei fără TVA
Piston 8t proiectat pentru cricuri de motor/girafe.
Informații rapide
Cric motor 2T A-32002

Cric motor 2T A-32002

Stoc epuizat
1 429,98 Lei
1 201,66 Lei fără TVA
O versiune îmbunătățită a macaralei 2T pentru utilizare în industria auto. Picioare rabatabile. Acces ușor la pompă.
Informații rapide
Echilibrator 750 kg - balamaEchilibrator 750 kg - balama

Echilibrator 750 kg - balama

Aprovizionăm - acceptăm precomenzi
147,51 Lei
123,96 Lei fără TVA
Echilibrator pentru echilibrare la ridicarea motorului și a altor părți ale vehiculului.
Informații rapide
Echilibrator 750 Kg - cârligeEchilibrator 750 Kg - cârlige

Echilibrator 750 Kg - cârlige

Aprovizionăm - acceptăm precomenzi
157,33 Lei
132,21 Lei fără TVA
Echilibror folosit pentru echilibrare la ridicarea motorului și a altor părți ale vehiculului.