În categoria noastră de Ghivece oferim o selecție largă de ghivece de înaltă calitate din lemn și ratan.

În categoria noastră de ghivece și paturi înălțate, veți găsi o gamă largă de ghivece din lemn de înaltă calitate, ghivece din ratan și paturi de flori înălțate, care vor oferi casei, grădinii, sau terasei dvs un aspect unic și natural. Oferim o varietate de dimensiuni, forme de ghivece din lemn și ratan, pentru a se potrivi preferințelor și nevoilor dumneavoastră individuale.

  • Ghivecele noastre din lemn sunt realizate din lemn de înaltă calitate, care este rezistent la intemperii și asigură o durată lungă de viață a ghivecelor. În plus, aceste ghivece sunt ecologice și naturale, ceea ce le face o alegere ideală pentru cei care preferă materialele ecologice și rezistente. Cu ghivecele din lemn, cât și cu cele din ratan vă puteți decora casa, sau grădina cu ușurință.
  • Ghivecele de flori din ratan aduc  un aspect elegant, cu stil, grădinii dvs. Sunt realizate din ratan de calitate, care este rezistent la intemperii și asigură o durată lungă de viață a ghivecelor. Aceste ghivece sunt accesoriul ideal pentru un exterior modern și elegant.

Investiția în ghivece din lemn și ratan, este o investiție în frumusețea și estetica casei sau exteriorului casei dvs. Cu ajutorul ghivecelor noastre de flori din lemn și ratan de înaltă calitate, puteți crea un spațiu confortabil și plăcut plin de flori și verdeață, care vă va încânta privirile mult timp.

Alegeți din gama noastră largă de ghivece de flori și paturi înălțate din lemn

Informații rapide
Ghiveci din lemn Natural 60x30x25cmGhiveci din lemn Natural 60x30x25cm

Ghiveci din lemn Natural 60x30x25cm

Disponibil
172,16 Lei
144,67 Lei fără TVA
Ghiveciul din lemn in culoare naturala 60x30x25cm este impregnata si rezistenta la intemperii. Această combinație va face din grădina dvs.…
Informații rapide
Ghiveci din lemn Maro 60x30x25cmGhiveci din lemn Maro 60x30x25cm

Ghiveci din lemn Maro 60x30x25cm

Stoc epuizat
172,16 Lei
144,67 Lei fără TVA
Ghiveci din lemn maro 60x30x25cm este impregnat si rezistent la intemperii. Această combinație va face din grădina dvs. un loc original. &…