Aveți o mașină, sau o motocicletă nouă, dar nu mai aveți spațiu în garaj? Protejați-vă vehiculele preferate cu ajutorul garajului practic, pliant. Ploaia, zăpada, soarele și praful, nu vor avea absolut nicio șansă, iar mașina sau motocicleta dvs. vor rămâne perfect curate și protejate de influențele externe. 

Garajul pliabil este echipat cu o structură stabilă din oțel, o prelată 100% impermeabilă cu protecție UV împotriva razelor solare. Fermoarele rezistente facilitează deschiderea garajului, iar orificiile de ventilație promovează fluxul de aer și reduc umiditatea internă. Placa de acoperiș este realizată dintr-o singură bucată, datorită căreia etanșeitatea și durabilitatea întregului garaj pliabil este semnificativ crescută. 

Garajul nu trebuie expus vântului puternic și altor tipuri de vreme extremă. Pliați garajul în mod ideal numai după ce toate piesele sunt complet uscate.

Informații rapide
Garaj auto 3,3x6,2m Verde închisGaraj auto 3,3x6,2m Verde închis

Garaj auto 3,3x6,2m Verde închis

Disponibil
2 951,77 Lei
2 480,48 Lei fără TVA
Garaj auto tip cort. Garajul este ușor de desfășurat, servește pe tot parcursul anului sau ca loc temporar pentru parcarea unei mașini, a…
Informații rapide
Garaj auto 3,3x4,7m Verde închisGaraj auto 3,3x4,7m Verde închis

Garaj auto 3,3x4,7m Verde închis

Pe comandă, livrarea în 4 săptămâni
2 409,69 Lei
2 024,95 Lei fără TVA
Garaj auto fără zidărie. Garajul cu prelate, cu dimensiunea de 3,3x4,7m poate fi desfășurat cu ușurință, poate fi folosit tot timpul anului…