Garaj și atelier - Presiune maximă de presare - 10 ton

Garajul și atelierul dvs auto, găsește toate dotările necesare în magazinul nostru online. Cumpărați toate uneltele și accesoriile pentru motociclete pentru atelierul dvs. într-un singur loc. Oferim echipamente profesionale pentru service-ul pneurilor. Fie că sunteți în căutarea unui cric hidraulic, compresor, aparat de sudură sau cablu prelungitor, le puteți găsi pe toate la noi. În magazinul nostru online veți găsi unelte de calitate la un preț accesibil, atât pentru profesioniști cât și pentru pasionați.

-7%
Pompă hidraulică 10T albastru
Geko

Pompă hidraulică 10T albastru

Pompa hidraulică cu o forță de 10T
Disponibil
372,84 Lei 402,28 Lei
-6%
Pompa hidraulică 10TPompa hidraulică 10T
Carmax

Pompa hidraulică 10T

Pompa hidraulică cu o forță de 10T
Disponibil
367,90 Lei 392,92 Lei
-18%
Clește hidraulic manual de sertizare 16-300 mm KD10340Clește hidraulic manual de sertizare 16-300 mm KD10340
Kraft&Dele

Clește hidraulic manual de sertizare 16-300 mm KD10340

Presă manuală hidraulică de sertizare pentru uz profesional și lucru…
Aprovizionăm - acceptăm precomenzi
323,74 Lei 392,45 Lei

Ce diagnosticare trebuie folosită pentru autoturisme?

În prezent, fiecare mașină este echipată cu o unitate de control electronic (ECU). Unitatea de control este creierul întregii mașini, fiind responsabilă de funcționarea motorului, de detectarea citirilor și a semnalelor și de înregistrarea diferitelor date importante pentru buna funcționare a mașinii dumneavoastră. În cazul în care există o defecțiune la oricare dintre sisteme, de multe ori mașina dumneavoastră va afișa o lumină de avertizare pe computerul de bord. Dacă computerul de bord nu vă spune care este defecțiunea specifică, trebuie să apelați la autodiagnosticare.


Cutiile de depozitare: Vor ajuta în atelier, camera copiilor si pe terasa

Cutiile de depozitare: Vor ajuta în atelier, camera copiilor si pe terasa

Vreți să faceți ordine în atelier sau în casă, dar sunteți nevoiți să puneți obiectele în ordine? Cutiile de depozitare sau organizatoarele de scule sunt cea mai bună alegere. Lucrurile se înmulțesc dar spațiul rămâne același. Credem că toată lumea s-a confruntat cu dilema organizațională în propria casă. Nici nu trebuie să ai foarte multe lucruri dar uneori ești nevoit să găsești loc pentru jucării sau uneltele de uz casnic.